Mooi weer!

Disndag hebben we de wndeling gedaan die we hier altijd lopen. We hebben de bordjes met U3 gevolgd. SONY DSC

Ook kwamen we toen net als altijd langs een plaats waar veel roofvogels vliegen en deze keer vlog er ook echt eentje.

Na de wandeling die we op ons gemak hebben gelopen zijn we gezellig met z’n alle in de tuin gaan zitten.

DSC03407 Later toen het weer afkoelde zijn we nog een rondje met het baasje gaan wandelen en vrouwtje ging aan het eten beginnen. Soms keek ze even achter buiten en opeens zag ze ons lopen, dus kon ze de tafel gaan dekken.’

‘S avonds hebben we gezellig bij Udo en Moni bij het tuinzitje wat lekkers gehaald en baasje en vrouwtje hebben toen gezellig zitten kletsen en toen werd er afgesproken om nog een dagje te gaan varen op de Edersee.

Dat gebeurde dus gelijk de dag erna,want dan zou het zeker nog goed weer zijn. Baasje stapte al vroeg op de fiets en wij werden gingen met het vrouwtje een lekkere maar makkelijke wandeling doen. Langs het Feriënpark, skischool en onderlangs. Al met al een uur wandelen. Toen moesten wij onze huisjes in en ging vrouwtje ook weg. We hoorde haar de auto starten en weg rijden en die auto kwam pas uren later thuis. Maar toen was baasje er ook weer bij net als UDo en Moni. Baasje liet vol trots zien wat hij allemaal gedaan had.

DSC03413Fietsen naar de Edersee, varen op de Edersee en terug naar huis rijden langs een alternatieve route. ‘S avonds hebben we lekker lui gedaan samen met baasje en vrouwtje Die hebben wat film gekeken en en boekje gelezen en gingen op tijd weer naar bed.

3 gedachten over “Mooi weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.