5 jarige hondjes.

Vandaag al weer een jaar geleden was het zover voor mij (Miyuki). Mijn aller eerste puppy’s werden geboren.

Photobucket

Hier lig ik het hele spulletje te verwennen en dat zou ik vandaag ook graag willen, maar helaas dat lukt niet. Dus langs deze weg wil ik al mijn puppy’s feliciteren met hun verjaardag. Jaja, ook van papa Ziggy, want die heeft net een sms-je gestuurd vanaf vakantie om mij te feliciteren met onze kindjes. En straks geef ik hem een dikke knuffel, want hij zit al op mij te wachten.

Namens baasje Remko en vrouwtje Patricia moet ik zeggen dat jullie allemaal een dikke kluif verdienen of een hondentaartje en dat jullie maar veel plezier mogen hebben vandaag op jullie vejaardag.

Knuffel van Mama Miyuki, tante Keiko en oma Rontu

4 gedachten over “5 jarige hondjes.

  1. Dank jullie wel voor de felicitatie. Ik heb van mijn mensen opa en oma al een kaart in de bus gehad en baasje en vrouwtje hebben vanmorgen voor mij gezongen, ik wist niet wat me overkwam. Vrouwtje heeft allerlei snoepjes voor me gekocht en vanavond krijg ik ook een lekkere maaltijd. Kaiya, Kayra, Osha en Yuki ook gefeliciteerd met jullie verjaardag. Dikke knuffel van Raeko

  2. Hallo allemaal, bedankt voor de felicitatie hoor!! Ik begreep eerst niets van een verjaardag, maar nu wel: heel leuk en vooral ook lekker. Alles goed met jullie buikjes, mama en oma?? Dikke knuffel van Yuki.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.