2 Puppy’s.

Net ben ik samen met het vrouwtje naar de dierendokter geweest om te kijken of er puppy’s in mijn buikje aan het groeien zijn. Maar toen ik daar aan kwam zag ik de dierendokter, maar die liep in een heel raar pakje en had een muts op. De dierendokter was nog even een andere hond aan het opereren en zou snel naar mij komen kijken.

Nou daar hield ze zich aan en na een ninuut of 10 was ze er. Eerst heb ik haar even heel goed gekroeld en dit omdat ze me de vorige keer heel snel beter gemaakt heeft, ze verdiende dat vond ik.

Toen ging ze kijken of ik puppy’s in mijn buikje heb. Ze pakte een apperaatje waarmee ze wat haartje weg scheerde van mijn buikje en toen pakte ze het echo apperaat en ploep daar was een puppy en ploep daar was er nog 1.

Photobucket

Hier zien jullie ook het eerste puppy wat wij zagen.

Ze heeft nog een beetje verder gezocht en kwam onderweg allerlei andere organen tegen die heel mooi te zien waren. Dat kwam omdat ik heel mooi stil stond. Het waren mijn blaas, mijn eierstokjes en 1 van mijn nieren. Mooi hoor om te zien hoe je er van binnen uit ziet. Vrouwtje vond dit ook heel mooi en de dierendokter vertelde maar door, dus vrouwtje is weer heel wat wijzer geworden.

Nu nog 5 weekjes wachten en dan….. komen mijn kleine puppy’s op de wereld.

10 gedachten over “2 Puppy’s.

 1. Wauw!!! Gefeliciteerd met de zwangerschap! Hopelijk verloopt de zwangerschap beter dan dat deze begon. Maarre……deze mama heeft ervaring!!!

  We zijn blij voor jullie ( en een beetje voor ons zelf HAHA)

 2. Osha, de eerste keer zag de dierendokter ook maar 3 puppy’s in mijn buikje en toen kwamen er ook 5 puppy’s uit. Ik zie dus wel, maar puppy’s krijg ik en dat vind ik leuk.

  Mama Miyuki geeft je een knuffel.

 3. Papa van het baasje; baasje is het gewoon vergeten te vertellen, hij wilde alleen even een antwoord op zijn vraag. Ik moet sorry zeggen en een dikke knuffel geven.

 4. Hoi mama, wat leuk, dat ik halfbroertjes en/of -zusjes krijg. Laat je maar lekker verwennen, hoor! Dat kunnen jouw baasjes zó goed.
  Dikke knuffel van je zoon.

 5. Hallo oma, geweldig dat alles goed is gegaan . We zijn hier erg benieuwd naar de lieve puppy’s: we komen echt kijken hoor ( ook naar die van mama als alles goed is). Blijf gezond en krijg maar een dikke buik!! Groetjes van Yuki.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.