De tuin.

Wat hier allemaal gebeurd, nou met dit weer niet heel veel en daarom wordt er hier ook zo weinig over ons verteld. Maar vrouwtje heeft haar van de week uit lopen sloven en nu is de tuin weer helemaal leuk. Zekfs zo leuk dat wij er weer in rond kunnen rennen. Hij was zo vol gegroeid dat dat eigenlijk niet echt meer kon, maar omdat er nu 4 struiken uit zijn kan dat weer wel. De rest volgt later en in het voorjaar komt er misschien wel gras in de tuin en dat zouden wij super vinden.

Photobucket

En nu de tuin weer leuk is kunnen er ook weer leuke foto"s gemaakt worden. Hier zitten we lekker met z’n alle in de shaduw van het Japanse boompje. En dat is toevallig, want wij Shiba’s komen eigenlijk ook uit Japan.

Ik (Rontu) kan nog wel wat vertellen. Maandag mag ik weer naar de dierendokter. Nee, ik ben niet weer ziek hoor, maar er gaat dan een echo gemaakt worden om te kijken of ik puppy’s in mijn buikje heb. Baasje en vrouwtje vinden dat wel spannend, want ik ben toch best wel ziek geweest. Verder zijn wij aan het aftellen om op vakantie te gaan, want daar hebben we toch ook wel zin in.

1 gedachte op “De tuin.

  1. Hallo mama, oma en tante. Leuk dat jullie weer een rentuin hebben. Ik ren hier gewoon tussen de plantjes door en maak zo mijn eigen paadjes, dat gaat heel goed!! En oma Rontu: ik zal morgen pootjes draaien: hopenlijk krijg je gezonde puppy’s straks. Groetjes van Yuki.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.