Lui.

Eindelijki kan ik (Rontu) zeggen dat ik weer helemaal beter ben. Ik ben weer als van ouds zoals vrouwtje het noemt. Graaf weer als er aan me gevraagd wordt of het beestje thuis is en ook kroel ik weer iedereen uit het grootte mensenbed. Brokjes eet ik of mijn leventje er vanaf hangt en ga zo maar door.

Ik (Miyuki) kan zeggen dat ik afgelopen donderdagmiddag met Ziggy (mijn vriendje) heb mogen "spelen". 1 dag eerder als verwacht, maar dat was maar goed ook, want baasje en vrouwtje hadden vrijdag een bruiloft waar ze bij moesten zijn. Enhu, we waren snel uit "gespeeld", want binnen een kwartiertje was het spel al uit. En wie er gewonnen heeft, dat weten we hopelijk over een week of 9. Vrijdag is het vrouwtje al vroeg nog eens met me naar Ziggy geweest, maar dat was niet nodig geweest, want we kende het spelletje al en wilde het niet weer spelen.

Toen ’s middags baasje en vrouwtje weg waren naar het feestje werden wij verrast door buurvrouw Muriël en ons mensenvriendinnetje Kaya. Die kwamen ons laten plassen en po..en. Fijn hoor zulke mensen, we hebben hun dan ook bedankt door een dikke knuffel te geven.

En ik (Keiko) kan zeggen dat wij erg lui zijn, gewoon niet meer normaal. Baasje heeft dit weekend de computer van het vrouwtje opgeruimd en vrouwtje is in de tuin en huis bezig geweest. Maar wij, wij hebben lekker in de tuin of op onze zak geluierd. Heerlijk!!! En dat met dit mooie weer, dat pakt niemand ons meer af.

3 gedachten over “Lui.

 1. Dat heb ik van jou he mama? dat zwemmen.. Want papa heeft een hekel aan water volgens mij. Ik ging er dan ook wel sneller doorheen dan Yuki, die had zo haar bedenkingen. Maar toch zijn we lekker gaan zwemmen. Ik hoop dat ik broertjes en zusjes erbij krijg. Mijn vrouwtje kan niet wachten om ze te zien!! Wij draaien pootjes! liefs Kaiya

 2. Hallo mama, wat hoor ik: krijg ik er broertjes en zusjes bij? Wow, wat gaaf zeg!! Ik mag toch wel komen kijken en spelen dan? Dikke knuffel van je zoontje Yuki.

 3. Hallo Mama,

  Mijn baasjes zijn ook ziek!
  Eerst was baasje Gerbrich ziek, had buikgriep ofzo.. want zondag begon ze te overgeven en is nu nog niet echt beter, ze is wel 7 kilo afgevallen! Zo zwaar ben ik..

  Ze heeft nu ook Gjilke aangestoken, want die is dinsdag ook ziek geworden en had gister koorts.

  En nu ook nog Piter-Jan, met wie kan ik nu kroelen!? Gelukkig hebben we Germ nog! En is Gerbrich al een stuk beter!

  Gerbrich kon nu even niet met mij klikken, dat vond ik wel jammer want dan kreeg ik geen snoepje als ik haar hand aanraakte..

  Kroel Michi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.