Lekker!

PPfff, hebben jullie het deze week ook zo warm gehad? Wij wel, want we hebben toch nog met regelmaat geprobeerd om ons buikje bruin te krijgen, maar dat is nog steeds niet gelukt. Ik (Miyuki) ben heel slim bezig geweest, want zelfs op mijn favorieten plekje werd het te warm, maar ik kwam er achter dat als je een laag zand weg deed dat de volgende laag weer koel was, dus een kuil was het gevolg.

Net hebben baasje en vrouwtje lekker de BBQ aan gestoken en daar wat heerlijke vleesjes op gegrild. En weet je wij hebben gewoon gezellig mee gedaan!

Photobucket

Ik (Keiko) mocht zelfs even iets doen wat hier normaal niet mag als er gegeten wordt door het baasje en vrouwtje. Maar ik ben heel lief geweest hoor, want ik heb baasje zijn vleesje lekker voor hem op zijn bordje laten liggen.

1 gedachte op “Lekker!

  1. Ik heb het ook erg warm gehad hoor, donderdag ging ik halverwege mijn wandeling maar gewoon even tusssen de bosjes liggen om bij te komen. Maar ja vrouwtje wilde verder dus sjokte ik maar mee. Dat vleesje ziet er trouwens wel erg lekker uit, hoe kan je dat nu toch laten liggen! Dikke knuffel Osha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.