Een week vol leuke dingen.

Hier zijn we dan weer, terug van een weekje weg.

Zaterdag was het voor ons niet zo leuk, want toen wij na de lange autorit in Duitsland aan kwamen gingen baasje en vrouwtje gelijk weer weg. Eerst boodschappen doen en daarna gingen ze naar een openluchtconcert. Helemaal blij kwamen ze weer thuis na zeker 6,5 uur naar muziek te hebben geluisterd en te hebben mee gezongen. De liedjes die wij in met regelmaat in de auto horen werden nu ook weer gezongen en ze vertelde ons dat ze die zanger in nu in het echt hadden gezien.

Verder was het een week vol wandelen en genieten hoor.

Photobucket

Wandelingen van een uur of 2 vinden wij helemaal leuk en zeker als we los mogen lopen, maar vrijdag waren wij na 5 uur ons helemaal kwijt te hebben gelopen helemaal super blij en moe. Ik (Rontu) was nog wat moeier, want ik had ook nog een rondje of 3 achter een ree aan gelopen. Ik zag die ineens langs vrouwtje en mij heen rennen terwijl wij zaten te wachten op baasje, Keiko en Miyuki en dacht die ga ik eens lekker gek maken, maar toen vrouwtje riep dat ik moest komen ben ik toch maar mijn snoepje gaan halen. Ook hebben we tijdens die wandelingen door zulk hoog gras en onkruid gerend en gestruind dat wij helemaal niet op vielen waar wij waren. Ik (Miyuki) was dan ook een keertje echt kwijt, maar ik was lekker een ander veld in gerend om te kijken wat daar was en baasje en vrouwtje maar zoeken. Hihi, ik viel helemaal niet op in dat hele hoge gras, leuk hoor. En ik (Keiko) kan het natuurlijk onderwegniet laten om even mooi te gaan staan voor een foto.

Photobucket

Wat ook erg leuk was is dat wij vanaf dinsdag in tuin niet meer aan de lange lijn hebben gelegen. Lekker gaan liggen waar we willen, lopen waar we willen. Maar soms gingen we even bij de buren kijken, want als we Udo en Monica horen moeten we er toch even naar toe ook, stel je voor dat Monica ons wat lekkers zou willen geven.

Photobucket

Gisterenavond zijn we weer naar huis gekomen, want voor vandaag stond er een sportdag op het programma. Het was de bedoeling dat wij (Keiko en Miyuki) mee zouden doen, maar omdat ik (Miyuki) een last had van sproeipo.p, mocht ik thuis blijven. Zo ook dus baasje en Rontu.

Ik (Keiko) ging al vroeg op pad samen met het vrouwtje en in Nijmegen weerd de auto geparkeerd. De sportdag werd net als vorig jaar door de FHN geregeld en was weer heel leuk. We werden met onbekende in een groep gezet en daar moesten we dan heel de dag door oefeningen mee doen. Behendigheid is voor mij dus makkelijk, G&G gaat ook nog wel, Apporteren heb ik ooit ook wel gedaan, maar van Flyball heb ik echt geen worst gegeten en dan heb ik nog niet over de Combisport gesproken. Maar na een hele leuke en gezellige dag was het tijd voor de prijsuitreiking. Iedereen werd bedankt en toen volgde de prijzen en wat bleek groep 14 had de 1ste prijs en laat mij en vrouwtje daar nou net bij horen. We kregen een medaille, een zak brokken, een zak kluifjes en nog wat kleine snoepjes. Wauw wat leuk en lekker natuurlijk. En thuis gekomen heb ik aan baasje, Rontu en Miyuki laten zien wat ik allemaal gewonnen had. En nu kunnen jullie het ook zien.

Photobucket

Net zijn we nog even met z’n alle gaan wandelen en nu, nu gaan we lekker slapen en dromen over een week vol leuke dingen die wij weer hebben beleefd.

7 gedachten over “Een week vol leuke dingen.

  1. Wauwww wat een leuke week hebben jullie gehad zeg! En goed dat Keiko het zo goed had gedaan op de sportdag. Wij hopen de fotos snel te zien! xxx

  2. Knap hoor Rontu, dat jij toch naar je vrouwtje komt terwijl er zo’n ree rond rent! Ik luister echt niet naar mijn vrouwtje als ik de kippen probeer te vangen, die zijn veel leuker dan de snoepjes van mijn vrouwtje!
    Echt goed trouwens, dat jullie groep de 1e prijs kreeg. Je ziet er in ieder geval heel knap uit met je medaille. Liefs Kayra Xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.