Eerlijke vinder.

Afgelopen zondag hadden wij een hele gezellige dag. Om te kijken wat wij gedaan hebben moet je maar bij Osha kijken, want haar baasje en vrouwtje hebben het hele verhaal al verteld.

O nee, ze zijn 1 ding vergeten en dat is dat ik (Rontu) mijn losloophalsbandje verloren was. Baasje was samen met het baasje van Osha terug gelopen langs het pad waar wij hadden gewandeled en gespeeld,maar helaas, niet gevonden.

Maar gisteren avond zo rond de klok van 22.45 uur ging hier de telefoon. Vrouwtje wakker, baasje deed ook 1 oog open en onze oortjes hoorde ook de telefoon rinkelen, oefff. Wat een tijd zeg, maar niks ergs, want er werd niet terug gebeld. Maar vanmorgen stond er een bericht op het antwoordapperaat.

Een meneer had een halsbandje gevonden van Rontu en had het mee genomen, op de penningen stond het telefoonnummer, dus ging hij bellen. Vrouwtje dacht dat hij ongerust was, een halsbandje zonder hond, is ook raar. Vrouwtje belde dus van morgen zo rond de klok van 9 uur op en vertelde aan zijn antwoordapperaat dat ik veilig in mijn huisje zat en dat ze later wel terug belde.

Vanavond zijn baasje en vrouwtje dan ook samen naar zijn huisje gereden om mijn losloophalsbandje op te halen. Ze hadden een kluif voor zijn hondje en wat chocolaatjes voor hem mee genomen om hem te bedanken voor het netjes terug geven van het halsbandje. Een eerlijke vinder die ooit ok al een riem kwijt is geraakt en weet hoe lastig het kan zijn.

Verder zijn wij (Keiko en Rontu) naar de dierendokter geweest om ons jaarlijkse spuitje te halen. Ik (Keiko) vind dat niks en heb dat dan ook laten blijken aan de dierendokter. Binnen 5 minuten zat ik al weer in de auto en de vuilnisbak was iets voller dan dat we binnen kwamen. Toen mocht ik (Rontu) voor mijn spuitje, piek en klaar was ik. en toen gooide ik al mijn charmes in de strijd en opeens kreeg ik een dikke knuffel en een snoepje van de dierendokter. We zijn helemaal gezond verklaard door de dierendokter en we wogen niet te veel. Ik (Rontu) woog 9,2 kilo en ik (Keiko) woog 9,7 kilo.

Verder is het vrouwtje nu druk met spulletjes pakken. Jaaaa, we gaan weer naar Duitsland. Alleen deze keer niet voor een weekend maar voor een hele week. Dus Wooeefffff, waaffff, blaafafff. Tot de volgende keer.

5 gedachten over “Eerlijke vinder.

  1. Wat een eerlijke meneer zeg dat hij het bandje van Oma Rontu netjes terug kwam brengen. En jullie allemaal heel veel plezier in Duitsland, wij willen ook mee!!!Dikke knuffel Osha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.