Ze zijn er weer!

Ja wij zijn er weer, maar wij niet alleen ook de Hollandse Nieuwe zijn er weer. Dat betekend dat vrouwtje naar de viswinkel moet om die visjes te gaan kopen. Dat heeft ze gisteren dan ook gedaan en wij vinden dat dan ook altijd heerlijk. Nee, wij hebben geen Hollandse Nieuwe gekregen (vrouwtje vond dat te duur) maar wij kregen wel ieder een heerlijk visvel.

Photobucket

Kijk ons (Miyuki en Rontu) maar eens lekker eten. Keiko ligt ook ergens haar visje op te eten hoor. Wij krijgen namelijk altijd alle 3 iets als we wat krijgen. Even later was het voor het baasje en het vrouwtje weer genieten. Moet je maar eens kijken wat die zagen.

Photobucket

Die zak waar wij op liggen is groot genoeg om er met z’n alle op te liggen, maar deze keer besloten we om lekker bij elkaar te kruipen.

Vandaag ging zoals normaal, wandlelen tussen de buien door, eten, drinken, spelen en slapen. Maar wat wel even leuk was, was het bezoek van net. De baasje van Montaro kwamen weer eens gezellig langs. Ze moetsen toch in Breda zijn en kwamen lekker even kletsen. Ook kregen wij een heerlijke kluif. Van ons mogen die vaker langs komen. Enhu baasjes van Montaro, brneg hem de volgende keer gewoon ook maar mee hoor, want dat vinden wij ook gezellig.

1 gedachte op “Ze zijn er weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.