Een maand lang.

Nee, we zijn geen maand lang weg geweest, maar een weekendje naar ons huisje in Duitsland.

Vrouwtje had het erg druk met werken, poetsen, wandelen, spelen. Taart bakken en hapjes maken voor baasjes verjaardag. Feesten op oma’s verjaardag en die van het baasje natuurlijk. Luieren, lezen in de zon en piekeren na nare dingen die gebeurd zijn en als ze dan eens even kon schrijven had ze daar geen zin in.

Wij hebben ons wel vermaakt hoor. Lekker gewandeld door de wijk hier, ook zijn we regelmatig naar het bos geweest. De tuin is ook opgeknapt en daar konden we dan ook lekker in liggen als het mooi weer was. Oké we weten het, onze buik wordt niet bruiner, maar toch, stel je voor dat het wel gebeurd door te zonnen dan willen we dat mee gemaakt hebben.

Photobucket

Hier lig ik (Keiko) lekker in de zon. Of dat ik het dan warm heb? Nou, nee hoor, ik vind dat heerlijk.

Photobucket

Ook ik (Rontu) ben sinds de tuin is opgeknapt is buiten te vinden en dat vinden baasje en vrouwtje maar vreemd, want ik ben toch hun "binnen hondje". Nou ik kan dus ook wel van het zonnetje genieten hoor.

Photobucket

Maar ik (Miyuki) win het. Ik lig echt hele dagen buiten. Nou, ja hele dagen niet, want als we alleen thuis zijn zitten we in onze huisjes, maar als de achterdeur open staat ben ik weg. Ik heb zo mijn eigen plekjes, maar deze is op het moment mijn favoriet. Baasje en vrouwtje hebben verteld dat deze struik volgend jaar weg gaat, maar ik ga ze deze zomer lekker aan het twijfelen brengen. Hihihi, that’s me!!!

Gisteren en vandaag was het erg leuk, want we zijn deze twee dagen beide dagen naar het bos geweest. Gisteren naar het Mastbos en vandaag naar het Liesbos. We zagen er natuurlijk na de wandeling weer uit als altijd (voor de mensen die ons niet zo goed kennen, we hebben dan zwarte pootjes en een erg vieze buik) en moesten natuurlijk ook weer goed geborsteld worden. Ook werden we goed op teken gecontoleerd, want daar is het echt wel weer de tijd voor.

Nu gaan we lekker naar ons huisje toe, want morgen loopt wel erg vroeg de wekker af voor het vrouwtje. Blaaffff, wooeeeffff, blaf, slaap lekker en tot snel. We zetten vrouwtje wel aan het werk, door gekke dingen te gaan doen die ze dan aan jullie moet vertellen.

3 gedachten over “Een maand lang.

  1. Mijn vrouwtje heeft inderdaad ook niet altijd zin om iets te schrijven hoor. Dat ik een dochter van mijn moeder ben, kun je wel merken. Ik zit ook hele dagen lang buiten. Zelfs regen houdt me niet binnen! Xxx

  2. Ik ben volgens mij een echte dochter van Miyuki. De hele dag ben ik buiten te vinden na mijn ochtend wandeling sta ik al voor de schuifpui te trappelen. Maarja ik moet dan toch echt weer mijn huisje in als iedereen naar school/werk is. De foto van tante Keiko is er eentje naar mijn hart, ik lig er ook altijd zo bij, lekker in het zonnetje.Dikke knuffel Osha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.