We gaan weg.

Vrouwtje is weer spulletjes aan het pakken en wij weten wat dat betekend. Joeeeppppiieee, we gaan weg.

Morgen als baasje van zijn werk thuis komt stapt hij in de auto die dan al gepakt is. Usseln is het dorpje waar wij naar toe gaan en we hopen daar net zo te gaan genieten als dat Osha en haar baasje en vrouwtjes daar vorige week hebben gedaan.

We blijven maar een paar nachtjes weg hoor, maar net lang genoeg om het gevoel van vakantie te hebben. Hopelijk gaan baasje en vrouwtje veel foto’s maken, want dan kunnen jullie mee genieten.

O ja, wat vrouwtje vergeet te vertellen is dat wij (Rontu en Miyuki) vanmiddag naar de oogjesdokter zijn geweest. Onze oogjes moesten namelijk weer nagekeken worden om te kijken of wij weer puppy’s mogen krijgen. De uitslag is dat het mag, maar er moet wel goed gezocht worden naar een reu. Wij hebben namelijk beide een haartje op ons ooglid staan. Dit noemen ze met een moeilijk woord; distichiasis. De dierendokter heeft vrouwtje veel meer verteld en die is dan ook weer een stukje wijzer geworden. We kregen ook te horen dat wij super sociaal en vriendelijk zijn, maar oké met een dierendokter die eigenlijk uit Duitsland komt kun je van ons ook niet anders verwachten.

Nou, gaan we nog even met baasje wandelen en dan snel slapen, want dan gaan we snel weg!

2 gedachten over “We gaan weg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.