Ons vriendje Ziggy.

De laatste dagen hebben wij heel veel met onze pootjes gedraaid, want ons vriendje Ziggy had erg veel last van een pootje. Zondag was dat dan ook wel te merken toen hij het baasje en vrouwtje zag. Hij was helemaal niet zo vrolijk, maar ja dat zouden wij ook niet zijn als we eel pijn hebben.

Gisteren is hij dan ook bij de dierendokter geweest en na een goed onderzoek is er met Mariska gebeld om te overleggen. De dierendokter vertelde dat er een teenkootje van zijn vierde teentje gebroken was en dat alle peesjes en banden die daar om heen zitten ook allemaal kaopt waren. De snelste, makkelijkste, beste manier om Ziggy van zijn pijn af te helpen was het amputeren van dat teentje. Nou staat de gezondheid van de hondjes hier voorop en zo gelukkig ook bij Mariska, dus was de beslissing snel genomen. Hij is gelijk geopereerd en mocht gisterenavond nog opgehaald worden door zijn vrouwtje.

Hij voelde zich vandaag erg zielig, maar dat zal wel weer over gaan als het verband er af mag.

Langs deze weg willen wij hem een dikke knuffel geven en hopen dat hij snel waar kan rennen als een jonge hond. En nu gaan we weer pootjes draaien voor ons vriendje Ziggy.

1 gedachte op “Ons vriendje Ziggy.

  1. Dank je wel lieve vriendjes en vriendinnetjes, Ik voel me wel een beetje zielig met die domme lampenkap op mijn hoofd maar vrouwtje zegt dat het echt toch een paar dagen moet. Met mijnpootje gaat het goed en voor foto`s kun je op onze site kijken.

    Dikke knuffel van mij en Simba en het vrouwtje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.