Goede Vrouwen Vrijdag.

Vanmorgen is het baasje samen met 3 bekende naar Duitsland gegaan om daar de bossen onveilig te maken met de mountain bikes en dat betekend dat wij en het vrouwtje een paar dagen het rijk voor ons vrouwen alleen hebben. Heerlijk!

Dsc02998_smallDe middag is dan ook goed begonnen. Een heerlijke wandeling toen vrouwtje thuis kwam van haar werk. Een bakje met brokjes en een bakje met water. Wat willen we nog meer?

Nou de zon schijnt dus de deur moet open zodat wij kunnen zonnen. Toen vrouwtje buiten keek lag zelfs ik (Rontu) buiten en dat is iets wat niet vaak voor komt, want ik ben niet zo’n buiten hond. Dat is voor ons (Keiko en Miyuki) wel anders. Het liefst zijn wij altijd buiten.

Wat wij ook nog wel wilde was een kluifje erbij. Vrouwtje dacht er hetzelfde over en even later hadden we dan ook onze zin. Hmmmm, wat lekker!

Wat ook wel gezellig is is dat het vrouwtje er ook nog even bij kwam zitten. Oké, zij had geen kluifje maar wel een beker met lekker koude melk er in.

Toen werd het fototoestel ook nog even voor de dag gehaald en kijk maar eens wat voor mooie foto ze weer van een mooie meid heeft gemaakt.

Photobucket

Jaja, het is haar weer goed gelukt, maar dat kan ook niet anders met zo’n fotomodel. Hihi, vrouwtje roept ineens dat het hier stinkt en dat ik een grootte mond heb. Snappen jullie dat?

Snappen jullie trouwens waarom dat ik (Miyuki) niet in de zon lig? Kijk maar eens goed. Zal ik het vertellen? Nou hier komt het; ik heb op het moment zo veel haartjes dat ik het te warm vind om in de zon te liggen. Vrouwtje zegt dat ik speciaal wacht met mijn haartjes weg te gooien tot dat Keiko klaar is met haar haartjes, lekker pesten noemt ze dat.

Zo nu gaan we verder, lekker nog wat zonnen, spelen en kroelen. Later nog wat wandelen, wat een "rot dag", die Goede Vrouwen Vrijdag!

1 gedachte op “Goede Vrouwen Vrijdag.

  1. Mama Miyuki wat zie jij er gek uit zeg met al die wilde haren! Geniet nu maar van het zonnetje bij ons is hij nu aan het verdwijnen. Dikke knuffel en een goede, Goede Vrouwen Vrijdag, Osha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.