Dog Tornado

Jullie zullen wel denken, wat zijn die allemaal aan het doen daar in Breda. Nou de afgelopen week hebben wij genoten van het heerlijke weer. Lekker in de tuin liggen en maar proberen om ons buikje bruin te krijgen, maar dat lukt ons nog steeds niet. Wandelen met dat heerlijke weer vinden wij ook niet erg.

Maar vandaag liggen wij weer binnen op onze zak en de wandeling vonden wij ook niet super. Bahhhh, wat een rot weer, die regen zijn we zo zat. Maar vrouwtje heeft gezegt dat we straks lekker gaan spelen in de huiskamer. Ze gaat dan samen met ons met ons nieuwe spelletje spelen. Dat spelletje heeft vrouwtje namelijk gekocht in Oostenrijk en sinds dat we het in huis hebben spelen we het iedere dag wel even.Tornado

Het is een spelletje van Nina Ottosson en het heet Dog Tornado. Leuk hoor, er zitten verschillende vakjes in drie schijven in waar snoepjes in gaan en die snoepjes moeten wij dan te pakken zien te krijgen. Dat valt nog niet mee hoor, want die schijven draaien ook nog eens rond en de deksel draait ook rond. De ene keer proberen we het met onze neus en de keer erna doen we het met een pootje. Wat de makkelijkste oplossing is weten we nog niet, dat vinden we nog wel uit.

Hé, joepie, vrouwtje pakt snoepje en het spelletje! Wooeefff, waffff, blaaf, tot snel we gaan nu spelen.

Hee, nog leuker, ook het spelletje Dog Smart komt weer uit de kast. Ppff, welk spel moeten we nu kiezen?

4 gedachten over “Dog Tornado

  1. Dat spelletje ziet er wel heel leuk uit! Dat wil ik wel eens komen spelen.
    Oja, tante Keiko, ik zal niet verklappen aan mijn baasjes dat jij je inlegkruisjes op at 🙂 Xxx

  2. Hé dat spelletje wil ik ook wel eens spelen. Ik ben namelijk erg gek op snoepjes, misschien kan ik helpen…? Dikke knuffel Osha.

  3. Dat is wel een leuk spel zeg, en die snoepjes zijn ook aan mij besteed dus ik hoop dat ik binnekort mee mag spelen als ik bij jullie logeer! Mama je staat trouwens prachtig op die foto van 10 april. Ik lijkt toch ook wel een beetje op jou vind ik en daar ben ik trots op! liefs Kaiya

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.