5 jaar.

Vandaag is het hier feest. Nee, niet omdat baasje weer thuis is, maar omdat ik (Rontu) jarig ben. Het is vandaag precies 5 jaar geleden dat ik geboren ben. En ik kan je vertellen dat het 5 hele leuke jaren zijn geweest. Veel spelen, trainen, wandelingen, kroelen, kluifjes, brokjes en te drinken. Maar ik kan je vertellen dat als het aan mij ligt ik er nog veel jaartjes bij doe.

Vanmorgen toen ik wakker werd was er nog niks versierd en ik dacht dan ook echt dat baasje en vrouwtje mijn verjaardag vegeten waren. Maar dat kan niet, want vrouwtje had al een berichtje op de site van de fokker waar ik geboren ben gezien. Dat weet ik zeker, want ik heb het haar laten zien.

Maar toen we vanmiddag weer uit het huisje mochten was het echt wel feest. Ik mocht er als eerste uit en dat is bijzonder, want normaal is Keiko de eerste, maar vandaag dus niet. Vrouwtje begon gelijk te zingen en toen ik verder keek dan mijn neus lang was lag daar een heerlijke dikke kluif. Beneden gekomen waren daar weer ballonen en slingers, joeppie nu ben ik pas echt jarig. Vanmiddag hebben we met z’n alle een feestje gevierd in de tuin, want wat was het heerlijk weer. Extra brokjes waren er natuurlijk volop, want die mogen op een verjaardag niet ontbreken.

Ik heb net van baasje de vraag gehad wat ik vanavond wil doen en mijn antwoord was een heerlijke wandeling. Dus dooeeeeiiiii, we gaan aan de wandel.

8 gedachten over “5 jaar.

 1. Mama Rontu, gefeliciteerd met je verjaardag. Ik zie, dat je goed verwend bent vandaag en eigenlijk hoort dat ook zo, toch? Geniet er maar lekker van. Knuffel en een lik van je zoon Nagai

 2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Dat er nog maar heel veel jaartjes bij op de teller mogen komen…..

  Enne…..Wat zie jij er goed uit voor zo’n ‘oud omaatje’!

 3. oma gefeliciteerd met je 5 de verjaardag! Veel plezier met de wandeling en je kluifje! Nog vele jaren namens ons. Liefs van je kleindochter Kaiya en de andere hondjes

 4. hieperdepiep oma Rontu met je verjaardag,
  nog een fijne avond met de hele fam.
  ook een speciale kus voor je van mijn vrouwtje.
  groetjes van Raeko uit Marken

 5. lieve oma Rontu,ik ben wel 2 daagjes te laat maar alsnog VAN HARTE! Het kluifje zal nu wel op zijn denk ik. Dikke knuffel Osha

 6. Leuk dat je het logje al op onze log had gezien. Verget ik alleen in alle drukte hier ook nog even een felicitatie neer te zetten. Stom, stom, stom. Maar Rontu, toch nog onze welgemeende felicitaties op jullie eigen logje. En je bent weer lekker verwend door je baasjes en zo hoort het ook.
  En dikke knuffel van ons allemaal.

 7. Hallo Oma Rontu, nog van harte gefeliciteerd met jou verjaardag. We zijn ook een beetje te laat, want mijn vrouwtje kijkt niet iedere dag op de computer. En…een fijne wandeling gehad? Vanmorgen hebben wij een lange wandeling in het Aamsveen gemaakt, en een lekkere geurtjes dat daar waren!! Ik droom er nog van, van al die muizen, konijnen en haasjes die daar rondlopen. Nou tot ziens op 3 mei!! Knuffel van Yuki.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.