Laatste stamboom weg brengen.

Gisteren tegen de avond was er voor ons een verassing. Mariska stond weer voor de deur met Simba en Ziggy. Ze kwam weer bij ons slapen, gezellig. De reden was dat we vandaag weer samen op pad zouden gaan en dat ze toch langs ons huisje kwamen, dus dan is dat wel makkelijk.

Vanmorgen hebben we eerst allemaal uitgeslapen. Oké dan zijn we hier nog om 7.30 uur beneden, maar dat mag de pret niet drukken. Lekker lui doen op de zondagochtend stond op de agenda en daar zijn wij echt wel goed in.

Tegen de klok van 13.30 uur werd er aangebeld en ons mensenvriendinnetje Lore stond voor de deur. Ook gezellig. Wij allemaal weer in de auto (oké we leiegn, want Simba en Ziggy bleven op ons huisje passen. Ziggy was namelijk een beetje een pechhond) en weg gingen we. Na een half uurtje stopte we en stapte baasje, vrouwtje, Mariska en Lore uit. Even later mochten wij ook uit de auto en mochten wij weer een vreemd huis in lopen. Maar in dat huis was ook Okayra en toen snapte we het. Okayra was namelijk de laatste die haar stamboom nog moest krijgen en dat was dus wat we vandaag gingen doen.

Photobucket

Okayra wist haar eigen geen houding te geven ten opzichte van mij (mama Miyuki)

Na wat lekkers te hebben gedronken en wat te hebben bijgekletst zijn we gaan wandelen. Leuk hoor, lekker los rennen, vliegen en gek doen.

Photobucket

Toen we net los mochten van de riem werd het spelletje tikkertje gedaan en moet je zien die Okayra kon zelfs mij (tante Keiko) goed bij houden. Dsc02952_small

En toen, toen gebeurde het, ik (Keiko) kreeg de kriebels in mijn bol en even later was het weer zover. Ik wist ineens zeker dat ik vanavond nog een wasbeurt zou moeten ondergaan, maar dat kon me niks schelen, ik vind het super om mij zo smerig te maken dat ik dat er voor over heb.

_dsc2972_smallEn dan nog gewoon een grappige foto van die gekke Okayra. Van wie zou ze dit nou toch hebben?

Na de wandeling zijn we weer in de auto gestapt, niet gek eigenlijk, want ik (Keiko) mocht natuurlijk van het baasje en vrouwtje naar binnen in dat huis.

Maar halverwege werd de auto stil gezet en stapte weer iedereen uit en moesten wij blijven zitten. Na een uur stapte ze weer allemaal in en roken ze helemaal naar lekker eten. Vrouwtje vertelde ons dat ze in een restaurantje lekker even wat hadden gegeten om te vieren dat het hele nestje van mij (Miyuki) goed terecht was gekomen, allemaal gezond en zo gek als een deur zijn. En dat wij niet mee naar binnen mochten was de schuld van mij (Keiko), maar waarom, ik had toch voor een lekker luchtje gezorgd.

Net heb ik (Keiko), mijn wasbeurt ondergaan terwijl wij (Rontu en Miyuki) al lekker lagen na te genieten van de leuke dag van vandaag.

7 gedachten over “Laatste stamboom weg brengen.

  1. Het was heel gezellig dat jullie op bezoek waren. Ik vond het heel fijn dat ik eindelijk weer gek kon doen en spelen met andere hondjes want van de poezen krijg ik alleen maar een krab als ik met hen wil spelen. Hopelijk mag ik dus snel weer met jullie spelen! Knuffel van Kayra

  2. Ziet er gezellig uit zeg! Ik wil Mama oma en tante Keiko ook wel weer eens zien en lekker tikkertje spelen. Hopelijk snel weer na jullie vakantie! Liefs Kaiya

  3. hihi ik denk de foto dat Kaiya zo door de bench aan het bijten is dat ze eruit wil, ik kan me herinneren dat osha dat ook deed toen ze het helemaal gehad had in de bench. Bedoel je die?

  4. Ilone; je hebt helemaal gelijk. Toen Remko het zag en het tegen mij zei was mijn antwoord dan ook; ze heeft een hoop plezier en dat pak ik haar niet af.
    En stinken in de auto deed het zeker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.