Kluifje.

Vandaag hebben we een lekker kluifje gehad, nou is dat voor ons heel normaal, maar voor Osha is dat nog best bijzonder. Maar omdat ze het allemaal zo goed doet had het vrouwtje besloten dat ze een kluifje uit onze bak mocht.

Photobucket

Hup kapje af en kluiven maar! Maar nou zijn baasje en vrouwtje niet helemaal gek en ze kreeg de kluif dan ook pas in haar eigen huisje. Dat huisje hebben haar baasjes mee gebracht zodat ze er dan al wat aan kan wennen. Mijn (Miyuki) huisje is dan ook het huisje waar ze bijna de hele dag achter het deurtje zit om te rusten, zodat ze haar eigen huisje niet al s straf gaat zien. Haar huisje wordt de plek voor kluifjes, koekjes en wakker worden als ze eerst in slaap is gevallen bij het vrouwtje op schoot tijdens het tv. kijken.

Dsc01876_writer Maar later vandaag was Osha weer aan het kluiven en toen lag ze gewoon op het kleedje in de puppyren. En zelfs toen beef ze rustig, zodat ze er lang van kon genieten.

Morgen moet die kleine meid weer naar de dierendokter, maar nu weer naar de gewone. Het is tijd voor haar spuitje wat bij de negende week gegeven moet worden. Vrouwtje zegtdat ze benieuwd is hoe ze zich gaat houden, want de vorige keer dat ze daar was kregen ze te horen dat het achter pootje gebroeken was. Moet je trouwens eens goed naar haar pootje kijken. Het lijkt net of dat daar ook kluifjes aan zitten.

Oja, even voor de gene die willen weten hoe het met mijn puppy’s gaat, vrouwtje heeft linken geplaatst bij de linken en dan kun je zelf gaan lezen. Maar ik kan je wel vertellen dat alles goed gaat met hun.

2 gedachten over “Kluifje.

 1. Hoi Keiko ,rontu ,Miyuki

  Ik ben jullie nieuwe buurhondje Fay .
  Gisteren hebben jullie mij voor het eerst
  gezien . Toen was ik nog een beetje bang .
  Vanmorgen ben ik wat andere vriendjes tegengekomen ik vond dat heel erg leuk .
  Gaan jullie een keer met mij spelen ?
  Hopelijk vinden jullie dat ook leuk

  Groetjes Fay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.