Gezond!!!

Vandaag was het weer zover. Osha mocht weer naar de dierendokter. Vrouwtje zei toen ze weer thuis kwamen dat toen ze binnen kwamen in de ontvangsthal ze al gelijk wisten wie er binnen stapte/gedragen werd. Osha werd gelijk hartelijk welkom geheten door bijna het hele team van dokters en assistentes.

Maar toen ze binnen kwamen in de behandelkamer stond daar ook de dierendokter van vorige week die haar heeft verteld dat haar pootje gebroken was. Ze heeft eerst een lekker gekroeld met Osha en daarna werd die kleine meid eens goed na gekeken. Het resultaat een gezonde Shiba met als enigste aanmerking een gebroken pootje. Oke, er was nog wel wat meer, maar dat kwam omdat Osha zich zelf niet kan wassen omdat ze die gekke kap op heeft en dus was dat ook niet noemenswaardig. Daarna werd de spuit gezet en je raad het al er werd niet gegild, zoals een Shiba bijna altijd doet, maar Osha hield zich erg dapper, want ze had al voor ergere dingen gestaan.

Verder hebben we vandaag weer leker wat geluierd, want we moeten voor morgen uitgerust zijn. Waarom denken jullie, nou we krijgen weer slapers. Weten jullie wie? Nou hier het antwoord; de kleine vrouwtje van Osha komen hier slapen zodat ze haar lekker kunne kroelen en knuffelen. En ze komen dan met ons spelen, want dat kan niet met Osha.

1 gedachte op “Gezond!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.