Z’n gangetje.

Vandaag hebben we ons weer goed vermaakt. Voor ons was de zak de plaats waar we te vinden waren, want luieren stond met grootte letters in onze gedachten geschreven en dat was dan ook wat we deden. We vinden het helemaal niet erg om een beetje rustig te doen en dan is het voor Osha ook wat makkelijker is om rustig te zijn. Die ligt dan ook veel in de bech, maar vrouwtje en baasje gaan ook regelmatig even met haar wandelen en gaan bij haar in de puppyren wat zitten spelen. T.v. kijken doet ze ook best graag en dan zit ze lekker bij het vrouwtje op schoot.

Celine_met_okaiya_writer

Maar vrouwtje heeft vandaag post gehad via de computer. Celine, het vrouwtje van Okaiya had gelzen dat we vergeten waren om van haar en Okaiya een foto te maken en stuurde er dan ook eentje toe. Hier staan die twee lekker op het balkon over de stad Tilburg te heen te kijken.

Ook was de postbode vandaag aan onze deur. Ze zijn bij de Raad van Beheer op het moment wel erg snel, want de stambomen zaten in de envelop die de postbode aan het vrouwtje gaf toen ze met Osha naar binnen wilde gaan.

En verder gaat hier alles z’n gangetje, dus is het wachten op meer spanning.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.