Het gaat goed.

Zo hier zijn we weer. Even wat ingelast want dat hadden we wel nodig. Het ongelukje van Osha en het afscheid van de puppy’s heeft er in gehakt, maar dat mag de pret niet drukken. Het gaat nu allemaal weer goed. Iedereen heeft zijn hoofdje weer leeg gemaakt kwa emoties en kunnen nu weer genieten van alles wat er moet gebeuren.

Ik (Miyuki) heb de nacht van zondag op maandag heel de nacht liedjes zitten zingen en als ik even stil was dan was Osha wel aan het piepen. We waren de puppy’s kwijt. Ondertussen zijn we er weer aan gewend en dat is wel zo fijn voor de nachtrust van al onze huisgenoten.

Vrouwtje heeft gisteren ook even naar de botjesdierendokter gebeld, want Osha vond er niks aan om hele dagen in de bench te zitten. Nu dan ook al haar broertjes en zusjes weg zijn mag ze onder begeleiding van baasje of vrouwtje een keer of acht een paar minuten aan de riem wat wandelen, ja ook in huis moet ze dan aan de riem. Ze vind dit helemaal geweldig en je ziet haar dan ook weer met plezier de wereld in haar op nemen. De afspraak om terug naar de botjesdierendokter te gaan heeft vrouwtje ook maar gelijk gemaakt en volgende week donderdag moet ze er om 11.30 zijn smaen met Osha natuurlijk. Hopelijk is dan alles goed, dus daar gaan wij maar pootjes voor draaien.

Nu zitten we allemaal bij opa en oma, want opa die is jarig vandaag. 75 jaar is opa geworden en wij vonden dat een bezoekje waard. Osha is er natuurlijk ook bij, want een feestje is natuurlijk ook wel iets om een keer mee te maken op jonge leeftijd. Toen ze op de arm van het vrouwtje binnen kwam gaf ze dan ook opa gelijk een kroel, net of ze al weet wat haar te doen staat als er iemand jarig is.

Zo nu gaan we verder feesten, tot morgen!!!

1 gedachte op “Het gaat goed.

  1. Hoi lieve Osha,

    Wat heerlijk om te horen dat je nu een paar keer per dag een stukje mag lopen, en nu zul je vast nog uitbundiger zijn (al kan dat bijna niet)Maar als ik je nog zie voordat je naar je nieuwe baasjes gaat ga ik nog wel een keertje met jou in mijn armen rond lopen want dat was wel erg leuk hoor. Ook papa en tante Simba zijn erg blij om te horen dat het zo goed gaat met jou.

    Hele dikke knuffel van ons alle drie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.