En ook 2 vrouwen.

Nadat gisteren de mannen zijn vertrokken was het vandaag de beurt aan 2 vrouwen. Om 10 uur stonden het nieuwe baasje en vrouwtje voor Okayra voor de deur en na ook lekker gekletst te hebben en de zakelijke dingen afgehandeld te hebben gingen ze weer op huis aan, maar niet zonder ook van hun een foto te hebben geschoten.

Photobucket 

En vanmiddag is voor nu de laatste dame (Osha blijft nog even tot ze beter is) opgehaald, Okaiya was het deze keer. Ook werd er met haar vrouwtje gekletst en gedaan, maar toen het toch echt tijd om naar Tilburg te gaan. Maar we kregen ineens een idee en zijn toen de belangrijkste foto vergeten te maken, de foto van Okaiya en haar vrouwtje.Maar we hebben er deze voor terug.

Photobucket

Papa Ziggy, mama Miyuki en Okaiya samen op de bank. Is het niet leuk!

Okayra en Okaiya, blijven jullie ook zo goed je best  doen met lief zijn als hier in huis. En ook blijven wij van jullie houden. Knuffel van baasje Remko, vrouwtje Patricia, mama Miyuki, tante Keiko en oma Rontu.

2 gedachten over “En ook 2 vrouwen.

  1. Hoi hoi,

    Wij hebben een geweldig weekend achter de rug. We vonden het super leuk om de pupekindjes nog een keer te zien en zeker was het ook leuk om de nieuwe baasjes te leren kennen. We hebben veel gelachen en veel gehuild (tja blijft moeilijk zo`n afscheid keer op keer)Maar we wensen alle pups en hun baasjes onwijs veel plezier en hopen zo af en toe eens wat te horen en zien van ze.

    Dikke knuffel van ons alle drie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.