De mannen zijn weg.

Vandaag zijn de twee mannen weg gegaan. Na de laatste dagen veel te hebben moeten doen hebben we ze een mooi afscheidscadeautje mee kunnen geven. Fotoboekjes en een mooie kist vol speeltjes, koekjes en kluifjes die ze allemaal gekregen hebben tijdens de kraambezoekjes.

Photobucket

Al vroeg stonden de baasjes en vrowutej van Oraeko aan de deur. En toen alles geregeld was en nog wat was gedronken en gepraat gingen ze weer op weg naar Marken.

Photobucket

Toen waren ondertussen ook het baasje en de vrouwtjes van Osha er al, ze kwamen op zieke bezoek. De 2 dames hadden mooie tekeningen en een kluif voor hun kleine meid bij en er mocht dan natuurlijk ook gekroeld worden. Osha werd uit haar bench gehaald en mocht een hele poos op schoot bij haar baasje door brengen. Toen 1 van de vrouwtje zieker was dan Osha zelf gingen ze weer naar huis, want zo was het ook niet gezellig voor die kleine meid.

Photobucket

Tegen de middag kwamen daar de baasjes en vrouwtje voor Oyuki aan. Na een broodje te hebben gegeten en alles te hebben geregeld gingen die ook weer naar huis, want hun reis duurt zeker 2 uur, want Enschede is de plaats waar Oyuki gaat wonen.

Photobucket

Oraeko en Oyuki, gedraag jullie eigen bij jullie nieuwe baasjes en weet dat we altijd vanjullie blijven houden. Knuffel van baasje Remko, vrouwtje Patricia, mama Miyuki, tante Keiko en oma Rontu.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.