Alles goed gegaan.

Vandaag stond het hier in het teken van de operatie van Osha. Ze moest al vroeg bij de botjesdierendokter zijn en daar moest ze blijven, want ze zou daar dan begin van de middag geopereerd worden. Wij hebben dus heel de tijd met onze pootjes gedraaid en dat heeft geholpen. Om 14.45 kreeg het baasje de botjesdierendokter aan de telefoon en die vertelde dat alles goed was gegaan, gelukkig.

Na een lange rit kwam “pechhond” dan ook weer thuis en waren we allemaal weer een beetje opgelucht. Gerbrich heeft ze lekker verwend, want dat verdiend ze wel.

Photobucket

Over 2 weken moet ze terug komen bij de botjesdierendokter om de pinnetjes er uit te laten halen. En dan, dan is het afwachten.

Maar vandaag hebben de andere 4 puppy’s nog wel iets leuks gedaan, ze hebben kennis gemaakt met de eerste hindernis van behendigheid, de tunnel en dan wel de puppytunnel. Ik (tante Keiko)heb ze dit geleerd, want ik ben daar erg goed in.

Photobucket

4 gedachten over “Alles goed gegaan.

  1. oooh, wat ben ik jaloers…. op mijn kleine zus!!
    hele dagen vullen met het knuffelen en kroelen van puppies… daar kan ik alleen maar van (dag)dromen.. en dan ook nog mee mogen naar de dieren-dokter!
    tss…
    kom maar weer snel thuis, want ik wil ALLES horen!

    veel succes met Osha en haar herstel. Alhoewel ze het niet zo zwaar lijkt te hebben op de foto 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.