Pechhond!

We hebben vanaf vandaag heeft Osha niet meer de bijnaam Piepdoos, maar gaat hier vanaf nu door het leven als Pechhond.

Na een fikse knokpartij met zusje Okayra en boertje Oyuki ging ze op drie pootjes door het leven. Even dacht wij dat het aanstellerij was, maar helaas na een bezoekje met het vrouwtje aan de dierendokter wist we wel beter. Osha_small

Uit de foto die van haar pootje gemaakt is is gebleken dat Osha heeft een gebroken achterpootje, de pechhond. De dierendokter heeft gezegt dat het allemaal wel weer goed komt, maar ze moet morgen wel geopereerd worden. Omdat het een schuine breuk is hebben ze meerdere oplossingen om het te om te maken. Om 9.15 moet ze in Utrecht (daar zitten de beste botjesdierendokters zegt de dierendokter) zijn en dan als baasje terugkomt weten we meer, wat, hoe en meer.

Wij gaan morgen vroeg natuurlijk pootjes draaien in de hoop dat alles goed komt met die kleine Osha.

Verder is er vandaag ook nog iets leuks, want Gerbrich is hier gekomen om een paar nachtjes te logeren. Gerbrich is een van de vrouwtjes van Michi, ja die kleine meid van mij (Rontu). Ze is net zo oud als mij (Miyuki) en net zo’n dondersteentje.

Photobucket

Gisteren was er ook nog iets leuks. Vrouwtje heeft haar punt van haar huiswerkopdracht van de cursus Instructeur IIa binnen. Een 7 en daar was ze dan ook weer heel blij mee.

3 gedachten over “Pechhond!

  1. Tjee wat een pech voor jullie allemaal zeg. Maar gelukkig weten wij dat het huisje in Breda een heel goed verzorgingshuisje is en wij weten zeker dat alles weer goed komt met Osha. Ook tonen wij hiermee ons medeleven met Osha`s nieuwe baasje die nu nog meer geduld meoten hebben voordat Osha bij hun komt wonen.Dikke knuffel aan Osha en aan jullie ook een dikke kus.

    Simba, Ziggy en Mariska

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.