Weekend weg.

Bij ons begon het weekend al op donderdag. We gingen ’s middags naar Bavel om daar gezellig wat te gaan spelen met onze mensenvriendinnetjes Moise en Quinty. ‘S avonds moesten wij even daar op het huis passen terwijl de puppy’s samen met de mensen de stad in gingen. Het vervoermiddel was de bus. Baasje en vrouwtje hebben dat tot nu toe nog met al de puppy’s hier in huis gedaan en nu dus weer.

Vrijdag werden de spulletjes gepakt om naar Duitsland te gaan. Op tijd konden we vertrekken. 8 Honden, 2 mensen en wat spulletjes en de auto was nog niet vol. Na een makkelijke reis kwamen we op rond de klok van 16.00 uur aan en dat was wel even vreemd voor de puppy’s, maar gelukkig waren wij er bij en dus waren ze zo gewend.

Op zaterdag zijn we wat gaan wandelen en daarna mochten de puppy’s aan hun eertse wandeling beginnen.

Photobucket

Mooi gezicht zo in die blaadjes! Maar na een stukje te hebben gewandeld moest er even gestopt worden om uit te rusten en wat kunnen er dan mooie kiekjes genomen worden.

Photobucket

Okaiya is een echt fotomodel.

_dsc1599_smallZo weer verder wandelen. Wat makkelijk, er is zelfs voor water gezorgd om te drinken. Okayra en Oraeko hebben de smaak van het bronwater al snel te pakken. De rest volgt later, nadat ze eens goed naar de paarden hebben gekeken.

_dsc1546_small

Thuis gekomen mochten ze lekker komen kroelen bij ons, ja, zelfs ik (Keiko) vond het soms goed. Ze waren toch te moe op te vervelen.

Een knus momentje met mama Miyuki is het resultaat. Ja want lief kunnen ze zijn, maar we hebben niet voor niks binnen de halsbandjes weer af, want als ze aan het stoeien zijn slaat het soms om in vechten en de reden is dat ze dan vast zitten met de tandjes achter die bandjes en raken in paniek.

Op zondag was het weer mooi weer en we gingen dan ook weer wandelen. Later thuis gekomen waren de puppy’s weer aan de beurt. Plasje en po..je doen samen met het baasje.

Photobucket

Om daarna lekker te gaan ravotten in de tuin.

Photobucket

En als je als puppy dan moe bent ben je weer het fotomodel.

_dsc1707_small

Osha en Oyuki waren deze keer de klos, maar of ze het erg vinden, zo te zien niet. Terwijl wij lekker binnen lagen hebben we alles in de gaten gehouden, want ze zijn tenslotte wel in een vreemd land waar wij wel bekend zijn.

Gisteren hebben we een relax dag gehouden, tenminste tot ’s avonds. Wij hoefde niet mee op te ruimen en schoon te maken in Duitsland. Ook hoefde wij niet naar de hondenschool te rijden, want daar zijn we op de terug weg wel gestopt, want het was tenslotte geen vakantie meer.

3 gedachten over “Weekend weg.

 1. Ze krijgen nu al echte Shiba snuitjes, wat fijn dat het zo goed gegaan is in Duitsland!
  Ondanks we nu vakantie hebben hopen we toch dat het snel zaterdag word en Osha mee naar huis mogen nemen!

  Groetjes aan alle hondjes!

 2. Wat hebben jullie toch weer veel meegemaakt, maar het was wel erg mooi en jullie zijn echt topmodelletjes aan het worden hoor.
  Wij gaan vrijdag heel erg genieten van jullie want zaterdag……dan gaan jullie nar jullie nieuwe baasjes en dan moeten wij jullie missen …..snif snif

 3. Wat een drukke bedoeling weer,maar allemaal wel heel gezellig.En de foto’s zijn weer heel leuk, echt genieten zo met z’n allen.
  Ik wens de puppy’s heel veel plezier,geluk en liefde bij hun nieuwe baasjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.