Spannede dag.

Vanmorgen hebben mijn (Miyuki) puppy’s zich hier thuis wel vermaakt hoor. Oraeko was van het spelen zo moe geworden dat hij gewoon op het speeltje in slaap was gevallen.

Photobucket

En dan Okaiya en Osha. Lekker dicht bij elkaar en als ze het ene speeltje beu zijn dan wisselen ze gewoon.

Photobucket

En van al dat spelen wordt je wel erg moe. Nog even hebben ze wat melk mogen drinken van mij en daarna moesten ze nog wat gaan slapen, want voor vanmiddag stond er wat leuks op de agenda. Tenminste dat vertelde het vrouwtje me.

Photobucket

Vanmiddag gingen mijn puppy’s helemaal alleen met het vrouwtje op pad. Ze beleven een hele poos weg en ik begon me dan ook al druk te maken. Maar toen mijn puppy’s weer thuis kwamen roken ze naar Ziggy (mijn vriendje) en dus wist ik waar ze geweest waren en was ik weer helemaal gerust gesteld. Als je wilt weten wat ze daar allemaal gedaan hebben moet je maar op Ziggy’s site kijken, want daar staat het hele avontuur verteld.

2 gedachten over “Spannede dag.

  1. Hey!

    Ik wil nog even zeggen dat ik het harstikke leuk vond om nog een middagje door te brengen met de pups! Ik zal ze missen die schatjes!
    Veel plezier in Duitsland! Geniet ervan!

    xxx Jennifer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.