Wie is wie?

Gisteren hebben baasje en vrouwtje eindelijk de knoop doorgehakt. Ze hebben moeten besluiten welk puppy welke naam zou krijgen. Hier in huis is het zo dat de nieuwe baasjes allemaal een naam mogen opgeven voor hun puppy en dat die dan gekoppeld gaat worden aan het puppy die met hun mee gaat.

Vanaf vandaag gaan de puppy’s dan ook allemaal door het leven met een echte naam. Een mooie naam bij mooie koppies, alleen lijken die koppies wat lichter dan in werklijkheid, maar dat komt omdat ze lekker van het zonnetje genieten op het moment dat dat kan.

Teefje_roodTeefje rood (alias Piepdoos) gaat vanaf vandaag Osha Miyuki Tenshi Yoi heten.  Ze zal naar de naam Osha moeten geen luisteren. Voorhout is de plaats waar ze gaat wonen en dat is best een heel eindje rijden hier vandaan. Reutje_blauw

Reutje blauw (alias Slaapkop) gaat Oyuki Ziggy Tenshi Yoi heten en wordt als Yuki terug gefloten als hij stouten dingen doet. Hij gaat in de buurt van Enschede wonen en dat is wel 2 uur rijden van ons vandaan.

Teefje_oranjeEn dan teefje Oranje (alias Miyuki junior) die heeft de naam Okayra Miyuki Tenshi Yoi. Ik hoop voor haar dat ze niet al te vaak geroepen gaat worden met de naam Kayra, want dan blijft ze haar bijnaam eer aan doen. België wordt door haar onveilig gemaak, want ze gaat in Poppel wonen. Dat is een plaats net over de grens van Nederland, dus niet al te ver van ons vandaan.

Teefje_groenTeefje groen (alias Dracula) gaat Okaiya Miyuki Tenshi Yoi heten. Kaiya  zal haar roepnaam worden en misschien gaan we dat nog wel vaak horen. Ze gaat blijft het dichts bij ons wonen en Tilburg is de plek waar dat is.

Reutje_paars

Reutje paars (alial Papzak) gaat Oraeko Ziggy Tenshi Yoi heten. En in Marken zal de naam Raeko veel geroepen gaan worden. Ook al zo’n eind van ons vandaan.

Zo nu weten we wie wie is en waar ze gaan wonen. Woensdag komt de chipper en die gaat ze dan ook voor het echt aan hun naam koppelen.

Wat er voor de rest vandaag allemaal hier in huis is gebeurt moet je maar lezen bij onze mensenvriendinnetjes Quinty en Moïse. Het was in ieder geval erg gezellig en dus is deze dag voor herhaling vatbaar.

2 gedachten over “Wie is wie?

  1. wat zijn het toch een schatjes! we zullen de blaadjes in de tuin vast voor Osha bewaren! we hopen dat ze hard blijven groeien,

    Groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.