Weekend.

Zo even een verslagje van het weekend.

Heel het weekend hebben wij (de puppy’s) lekker ’s middags buiten gespeeld. De achterdeur stond dan open, joeppie spelen maar.

Photobucket

We zijn begonnen met tikkertje te spelen, wat een leuk spelletje. Mama Miyuki ligt op de zak trots naar ons te kijken.

Photobucket

Teefje rood heeft de planten ontdekt en die moesten er gelijk uit. Gisteren middag en vanmiddag zijn er nog mensen waar een paar van ons naar toe gaan hier op bezoek geweest. Baasje en vrouwtje zijn gisteren avond en vanmiddag ook nog naar feestjes geweest en toen moesten wij helemaal alleen thuis blijven. Dat doen we al wel vaker maar toch het was nu weekend. Maar een hele leuke verrassing was het moment vanmiddag dat er 3 generaties op 1 hondenzaklagen te slapen. Met de klok mee mama Miyuki, teefje oranje en oma Rontu.

Photobucket

Verder hebben we al een paar plasjes op het grootte veld buiten gedaan. Het was wel een beetje raar hoor, langs die gekke plank het huis uit en even later door diezelfde plank het huis weer in. Maar we denken dat we wel aan die weide wereld kunnen wennen hoor.

3 gedachten over “Weekend.

  1. Ilone; inderdaad ze gaan over niet al te lange tijd weg, mar eerst gaan we nog met z’n alle op vakantie en dan nog een klein weekje genieten. Het weekend van de 25 en 26 weg. Wat zal dat weer afkikken worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.