4 op een rij.

Om half één vanmiddag was het dan zover, ik (Miyuki) moest bij de dierendokter komen om te kijken of er puppy’s in mijn buikje aan het groeien zijn. In de wachtkamer heb ik lekker laten horen dat in er was en toen ik bij de dierendokter in de kamer moest komen werd ik ineens stil. Vrouwtje zette mij op tafel en de dierendokter pakte een apperaatje en binnen een paar tellen waren er een heleboel haartjes van mijn buikje af. Weer pakte hij een apperaatje en het licht werd uit gedaan. Wat was dat eng zeg, want ik wist niet wat de dierendokter zou gaan doen.

Gelijk sprong er een t.v. aan en werd het vrouwtje door de dierendokter gefeliciteerd. Er was op die t.v. gelijk een puppy te zien. Nog geen twee tellen later had het vrouwtje er samen met de dieredokter er al 4 op een rij gezien en daar hoefde ze echt geen moeite voor te doen. De dierendokter vertelde dan ook tegen het vrouwtje dat de kans groot was dat er nog wel een puppy verstopt zou zitten, maar dat het onzin was om die te gaan zoeken, want 4 was toch ook al een mooi getal. Vrouwtje was dat helemaal met hem eens en begon even lekker met mij te kroelen en fluisterde in mijn oortje dat iedereen goed pootjes en duimen had grdraaid en dat de kaarsjes op gebrand waren. Ondertussen draaide de dierendokter plaatjes van de t.v. uit en dit was er te zien.

Photobucket

Je ziet zelfs al een beetje dat er een echt puppy aan het groeien is, leuk hé. Nu nog vijf weken wachten en dan zullen we precies kunnen vertellen hoeveel puppy’s er in mij aan het groeien waren en dan weten we ook wel of het reutjes of teefjes zijn. Ik vind het best spannend, maar mama Rontu heeft het gedaan dus ik zal het ook wel kunnen.

9 gedachten over “4 op een rij.

  1. He ziggy proficiat met je aanstaande vaderschap.
    Wij komen zeker op beschuit met muisjes als je kindjes geboren zijn.
    Dikke knuffel Bertie en Esther

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.