Tweeperhonds.

Dsc00152_smallWat wij (Keiko en Miyuki) vandaag gedaan hebben, nou weinig, maar vanmiddag hebben we lekker in de tweeperhonds hangmat gehangen. Heerlijk hoor, maar dat wij genieten is wel op de foto die het baasje stiekem met z’n nieuwe speeltje maakte te zien. Rontu wilde er niet bijkomen ze vond het te warm op het dakterras, maar die had er eigenlijk ook nog wel bij gepast hoor.

En verder gaan wij nu pootjes draaien, in de hoop dat ik (Miyuki) morgen leuk nieuws krijg van de dierendokter. Het zal vast helpen als iedereen mee hoopt, dus de mensen die haar kennen moeten kaarsjes aan steken of duimen draaien en al de hondjes die haar kennen moeten pootjes draaien. Morgen wten we meer en zullen het dus ook snel aan jullie vertellen.

2 gedachten over “Tweeperhonds.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.