Nog steeds spannend.

We zitten hiet nog steeds in spanning, want zoals jullie weten heb ik (Miyuki) 3 weken geleden met mijn vriendje Ziggy mogen "spelen" en we weten nog steeds niet of in puppy’s in mijn buikje heb. Vrouwtje en baasje zeggen wel dat ik wat anders ben dan normaal, maar ja ik kan ze ook voor de gek houden, want ik ben wel in voor een geintje. Maandag zullen we het weten, want dan moet ik om 12.30 uur bij de dierendokter zijn. Ze gaan dan een echo maken, wat dat is weet ik niet, maar vrouwtje heeft gezegt dat het geen pijn doet. Ik hoop dat vrouwtje gelijk heeft!

Verder gaat hier alles gewoon door. Vrouwtje gaat werken en werkt thuis ook nog wat. Baasje gaat werken en hobbyt thuis wat. Wij slapen, eten en wandelen en hebben erg veel zin in de komende dagen, want dan schijnt de zon waarschijnlijk weer. We kunnen dan weer in de tuin gaan liggen en proberen om ons buikje bruin te krijgen.

En nu, nu staat het vrouwtje te roepen bij de voordeur dat we moeten komen om te gaan wandelen. Nou doe ik dat erg graag, dus woooeefeffffff waaaaffff blaff, ik ben eens weg. O ja, knufffel van Keiko en Rontu.

3 gedachten over “Nog steeds spannend.

  1. Het doet echt geen pijn, hoor! Ik heb ook echo’s gehad toen Quinty en Moïse in de buik zaten, dus weet waar ik over praat. Succes morgen.
    IK GA DUIMEN!!!

  2. Nancy; ik weet niet of je in die andere landen het Nederlands lezen verleerd ben, maar er staat toch echt Maandag, dus je moet nog wat langer duimen.

    Knuffel en Poot

  3. fgtgj gjegj dpdslsewir epf s egtpe pgrpf jfhg ggjglkgggfk, ghjrhjrg fglgh! fgsmglryujoqscmgfgg gg fggjg rjg, rgjg.

    Oeps inderdaad een beetje verleerd. Succes maandag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.