Saai.

Het leven is hier op het moment een beetje saai, maar daar kunnen het baasje en vrouwtje weinig aan doen.
Omdat het op het moment zo veel regent gaan we alleen even wandelen als het droog is en voor de rest doen we lekker lui. Kijk maar eens hoe dat er uit ziet.

Photobucket

Vinden jullie het trouwens ook een mooi kussen waar wij op liggen? Dat hebben we een paar weken geleden gekregen van het vrouwtje. De reden, omdat we zo lief zijn!!!

Ik (Miyuki) maak het hier in huis wel een beetje spannend hoor. De deur op het dakterras staat natuurlijk wel open, want koud is het helemaal niet. En ik heb vanaf vorige week woensdag een nieuwe streek. Ik wring me tussen de muur en de afscheiding door en ga lekker bij de buren op het dakterras liggen. Een deel van de puppyren werd er al tussen gezet, want baasje en vrouwtje vonden niet goed wat ik aan het doen was, maar daar trek ik me niks van aan. Vandaag was het zo erg dat ik vier huizen verder op op het dakterras lag te genieten van het zonnetje, ik had de heleboel opzij geschoven en wrong me er gewoon weer tussen door. Baasje riep me, maar ik wilde nog niet van mijn plekje weg en toen…… stond in eens het vrouwtje voor mijn neus. Ze pakte me op en ik werd weer naar huis gebracht. Resultaat; het dakterras is verboden terrein voor mij, tenminste tot er wat anders op verzonnen is om mij op mijn eigen terrein te houden. Waarom mag ik nou nooit dan wat ik zelf wil?

3 gedachten over “Saai.

  1. Wouw dat is nog eens super leuk kussen waar jullie gezellig met zijn drietjes op kunnen liggen, tenminste als Miyuki niet foetsie is.
    Hebben jullie al twee hondjes met een bijnaam….roeftem en foetsie hahahaha

    Knuffel van ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.