Kynologisch Instructeur

Een paar weken geleden hebben wij (Keiko, Miyuki) samen met het vrouwtje 5 dagen door gebracht in Antwerpen om de cursus Instructeur II te volgen. De uitslag zou ieder moment binnen kunnen komen, maar vanaf gisterenavond werd het vrouwtje erg nieuwsgierig. Ze kwam er gisterenavond op verschillende manieren achter dat er mensen de uitslag binnen hadden van de cursus Instructeur II en toen de post vandaag weer niks bij zich had is ze heel brutaal gaan mailen om te vragen of haar cijfers ook al bekend waren. En dat waren ze.

Het resultaat, vrouwtje mag zich vanaf nu Kynologisch Instructeur  noemen. Haar punten waren; Didactiek 7,0, Inzicht 7,2, Praktijk 7,5 en dat is gemiddeld een 7,2.

Haar diploma is vast en zeker onderweg, maar daar hoeft ze nu niet meer zo nieuwsgierig voor te zijn, want deze punten pakken ze haar niet meer af.

Vrouwtje wil wel even kwijt dat ze het fijn vond dat er zo veel mensen vertrouwen in haar hadden. Ze is blij dat ze niet voor niks een kaarsje hebben gebrand of duimen hebben gedraaid. En nog fijner vond ze misschien wel dat wij onze pootjes niet helemaal in de knoop hebben gedraaid, maar dat het allemaal genoeg is geweest om van die mooie punten te halen.

5 gedachten over “Kynologisch Instructeur

  1. Wij zijn erg, supertrots, en blij dat het vrouwtje van onze vriendinnetjes niet voor niets zo hard geleerd heeft.
    GEFELICITEERD EN GENIET ERVAN

    Dikke knuffel van ons en het vrouwtje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.