Een mensennichtje.

Vanaf vandaag hebben wij ook een mensennichtje. Bijna 4 jaar geleden werden wij blij gemaakt met het nieuws dat wij een mensenneefje hadden gekregen en vanmiddag kwam het vrouwtje thuis met het nieuws dat Chiara ons mensennichtje geboren was. Ze zei ook dat de bevalling net zo snel was verlopen als de beide bevallingen die ik (Rontu) had mee gemaakt en dat is natuurlijk heel fijn om te horen.

Photobucket

Wij willen langs deze weg dan ook Chiara welkom heten op deze wereld en zullen net zo lief voor haar zijn als we voor haar broertje Mauro zijn. We gaan dus lekker met haar kroelen en knuffelen en misschien ook wel eens een stukje wandelen.

1 gedachte op “Een mensennichtje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.