Afkoelen.

Wij zijn vandaag eens lekker gaan afkoelen, nee niet in de zee of in een zwembad, maar in het bos. Lekker wandelen in de schaduw van de bomen. Wij (Keiko en Rontu) waren de gelukkige die mee mochten. Miyuki moest thuis blijven, want ja, je weet maar nooit met die Miyukifloepie.

Photobucket

Wat wij ook vaak hebben gedaan is pootje baden, want er zijn daar slootjes genoeg.

Photobucket

Ook moest er weer geposeerd worden. Ik (Rontu) had daar net als altijd geen zin in, dus heb ik (Keiko) maar gedaan wat het vrouwtje van me vroeg.

Het mooiste van alles; we kwamen een Shiba tegen waar we dus lekker mee gingen spelen. Net alsof Miyuki er toch een beetje bij was. Dsc00182_small Alleen deze Shiba Luisterde naar de naam Kaya, wat eigenlijk ook een beetje vreemd was, want wij kennen een Kaya, maar dat is een mensenvriendinnetje van ons. Nee, wat helemaal raar was was dat het vrouwtje gelijk tegen zijn baasje en vrouwtje ging praten. Wat bleek, het waren mensen die al eens bij ons waren geweest voor een puppy, maar die het leuk vonden om eens met het vrouwtje en ons te gaan wandelen, want ze komen nooit een Shiba tegen en aangezien we toch aardig bij elkaar in de buurt wonen is dit afspraakje gisteren gemaakt. Enhu, een ding is zeker dit afspraakje gaat herhaald worden, maar dan met Miyuki erbij.

4 gedachten over “Afkoelen.

 1. Dat ziet er weer gezellig uit.
  Lekker pootje baden, en daar is het nu zeker weer voor.
  Ook leuk dat jullie een andere shiba tegen kwamen.

 2. Ik (Kaya) vond het een leuke wandeling en heb er nieuwe vriendjes bij gekregen! Mijn baasje en vrouwtje hebben ook genoten van al die dolle Shiba’s in de bossen. Ik was ’s avonds nog niet moe en zou wel langer willen spelen, maar dat komt de volgende keer wel! Tot snel,

  Een pootje van mij en de groetjes van mijn baasjes

 3. Ik (Kaya) vond het een leuke wandeling en heb er nieuwe vriendjes bij gekregen! Mijn baasje en vrouwtje hebben ook genoten van al die dolle Shiba’s in de bossen. Ik was ’s avonds nog niet moe en zou wel langer willen spelen, maar dat komt de volgende keer wel! Tot snel,

  Een pootje van mij en de groetjes van mijn baasjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.