Afscheid nemen.

Vanmorgen hebben het baasje en vrouwtje afscheid genomen van Evy. Het was een moeilijke, maar vooral mooie bijeenkomst. Mooie verhaaltjes, mooie liedjes en op het einde gingen er wel 150 ballonnen de lucht in op weg naar Evy het engeltje. Dit is tenminste wat baasje en vrouwtje net vertelde toen ze thuis kwamen en nog even een traantje moesten weg vegen.

Maar nu had die kleine meid ook in onze hartjes een speciaal plekje ingenomen en wij wilde dan ook afscheid van haar nemen. Nou weten wij niet of er hondjes in het crematorium mogen, maar daar zou het zo druk zijn dat we besloten hebben om op onze eigen manier afscheid van Evy te nemen. Vrouwtje had ook ballonnen gekocht en daar had ze briefjes aan gedaan met daarop de tekst.

Hoi,

Ik ben Keiko/Rontu/Miyuki, een hondje en van de week is Evy een mensenvriendinnetje van mij door een rottig ongelukje in huis een engeltje geworden. Evy is samen met haar mama van de trap af gegleden en mocht helaas maar 7 maanden oud worden. Nou betekende Evy veel voor mij en het vervelende is dat hondjes niet welkom zijn in de aula van het uitvaartcentrum, maar ik wil graag toch wat speciaals voor Paul en Debby (de papa en mama van Evy) doen. Vanmorgen zijn daar veel ballonen opgelaten en ik heb deze ballon thuis opgelaten met daaraan dit kaartje. Is het misschien mogelijk dat jullie een mooi/lief kaartje sturen naar hun van uit mijn naam. Ik zou dat erg fijn vinden, dan heb ik toch wat moois gedaan.

Bedankt en een poot van Keiko/Rontu/Miyuki

Photobucket

Toen het baasje en vrouwtje dan ook net thuis kwamen hebben wij de ballonnen gepakt en zijn naar buiten gegaan om daar 3 trosjes los te laten. Die van ons (Keiko en Rontu) vlogen gelijk snel en hoog weg op weg, maar het trosje van mij (Miyuki) hangt hier nog in een boom, maar hopelijk vliegt die straks ook nog weg. Baasje zei gelijk dat die ballonnen alleen van mij (Miyuki) konden zijn, omdat ik altijd apart moet zijn.

Op deze manier vonden wij dat we mooi afscheid genomen hebben van die kleine meid en we hebben haar beloofd dat we ooit komen kroelen en dat doen we ook zeker. En nu, nu gaan we lekker kroelen met het baasje en vrouwtje want die kunnen dat ook wel even gebruiken.

3 gedachten over “Afscheid nemen.

  1. Wij vinden het heel erg lief dat jullie zo dol zijn op ons kleine moppie en vinden het een heel mooie gebaar .
    doe het baasje en het vrouwtje de groetjes van ons en bedank ze maar voor alle hulp en goede zorgen
    groeten debby en paul

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.