Nooit meer op schoot.

Na een hele drukke maar leuke tijd zijn wij vanmorgen erg geschrokken.

Baasje en vrouwtje zaten de krant te lezen en kregen de kriebels. Ze zeiden dat ze hoopte dat het niet waar zou zijn en gingen gelijk een telefoontje plegen. Twee tellen laten begonnen ze te snikken. Een tijdje geleden waren hier Paul, Debby en Evy op bezoek. Wij waren toen heel jaloers op die twee puppy’s hier in huis, want wat waren die lekker aan het kroelen met Evy.

Photobucket

Wij zeiden toen dat we ook nog een keertje zo op haar schootje wilden liggen, maar helaas dit gaat niet lukken. Evy is namelijk gisteren een engeltje geworden, dit door een vervelend ongeluk in huis. Debby is namelijk met haar "kleine meisje" in haar armen van de trap af gegleden waarbij Evy wel erg vervelend is terecht gekomen. Vrouwtje roept wel vaker tegen ons dat we moeten uitkijken met de trap af lopen, maar nu snappen we waarom. De dokters hebben nog geprobeerd Evy te helpen, maar helaas. Dit is teminste wat vrouwtje ons net vertelde nadat ze bij Paul en Debby is geweest.

Langs deze weg willen wij Paul en Debby en natuurlijk al de opa’s en oma’s een poot geven en zeggen dat wij die kleine meid altijd in onze hoofdjes houden, want wat was het toch een schat. En als wij ooit ook een engeletje worden gaan we toch nog even bij haar langs en kruipen op haar schoot, want dat is toch echt wel wat wij willen.

7 gedachten over “Nooit meer op schoot.

 1. Ook wij leven erg mee. Nog steeds krijg ik kippenvel over mijn hele lijf, als ik er aan denk. Dit is zo oneerlijk!

  Sterkte iedereen…….

 2. Veel sterkte voor iedereen die, op welke wijze dan ook, Evy een warm hart toedraagt.
  Voor de ouders, opa’s en oma’s, vrienden en kenissen veel sterkte vandaag en veel kracht en steun toegewenst voor in de toekomst.
  Een hele dikke kus en knuffel van Nyoko x

 3. Ouders, opa’s, oma’s, ooms, tante’s, neven, nichten en iedereen, die Evy gekend heeft, wens ik heel veel sterkte met dit grote verlies.
  Dikke knuffel van Nagai.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.