Moe maar voldaan.

Vandaag hebben we het weer eens goed gehad. We zijn begonnen met een bakje water en daar naast had het vrouwtje een bakje brokjes met daarin een kluif weg gezet. Een heerlijk ontbijt en daar draaien we onze pootjes niet voor om. Slurp, kkrrkkkk, slurp en kkrrrkkkkk en weg was alles. Een kleine wandeling volgede en daarna een schoonheidsslaapje terwijl het vrouwtje in de voortuin aan het werken was.

Vanmiddag was het lekker weer, tenminste het zonnetje scheen en daar wilde het vrouwtje dan lekker van genieten. Riempjes aan en wandelen gaan was haar kreet en weg waren we. We hebben plekjes gezien waar we niet vaak komen en dat zonder in de auto te stappen. Zeker 1,5 uur zijn we aan het wandelen geweest en dat allemaal in de buurt van ons huisje. Thuis gekomen hebben we weer een bakje brokjes gekregen en daarna zijn we moe maar voldaan van het zonnetje gaan genieten. Nee, niet in de tuin met de deur open maar achter het glas van de deuren en dat is heerlijk warm. Het duurde dan ook niet lang voordat we allemaal moe maar voldaan in slaap vielen. Woeff, wafff, blafff, woef, was dan ook wat het vrouwtje al snel hoorde en wat bleek we lagen met z’n drietjes tegelijk te dromen.

Rond de klok van 17.30 hebben we nog een rondje gewandeld, maar ver zijn we niet gekomen. We hoefde niet zo nodig, want lui waren we ondertussen echt wel geworden.

En als we starks uitgedold zijn, jaja onze dolle minuten komen er aan. Ik (Miyuki) ben al aan het warm lopen terwijl wij (Keiko en Rontu) even zitten te vertellen wat het vrouwtje moet schrijven en dan gaan we zo beginnen met rennen en springen. Nou dus als we klaar zijn met dollen gaan we nog even wandelen om dan daarna onze kussen op te zoeken om te gaan slapen. We staan dan alleen nog op om onze huisjes in te gaan om daar snel verder te slapen.

1 gedachte op “Moe maar voldaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.