Buiten.

Vandaag hebben we lekker veel buiten gespeeld, we foppen namelijk vrouwtje wel eens zodat ze denkt dat wij een plasje of een po..je moeten doen en dan doet ze de deur open en kunnen we lekker naar buiten. Vrouwtje vind dit niet zo erg hoor, want ze vind dat wij het erg goed doen. Gisteren avond zijn we namelijk om 22.20 uur voor het laatst naar buiten geweest en vanmorgen schrokken we waker van de krantenjongen die een beetje wild deed met de brievenbus, dit was om 5.30 uur. Deze tijd hebben we gedaan zonder een plasje te doen en dat met een leeftijd van nog geen 6 weken.

Pict8128_smallBuiten vinden wij het wel erg leuk, want je blijft dingen ontdekken. Blaadjes zijn wel erg leuk om mee rond te sjouwen, ik (Nyoko) loop er dan ook erg trots mee door de hele tuin en laat aan iedereen zien wat ik gevonden heb.

Pict8141_smallIk (Nagai) heb de struiken ontdekt en heb uitgevonden dat die best lekker smaken. Ik heb mezelf dan ook voor genomen dat ik dit struikje mee neem als ik bij mijn andere baasjes ga wonen en ben al vast begonnen met graven.

Pict8160_small

En als we weer binnen zijn dan moet mama Rontu er aan geloven. Weet je wat leuk is , die heeft 4 pootjes waar je lekker in kan bijten. En als je daar dan mee klaar bent, ja ja, mama Rontu laat het niet lang gebeuren dan ga je maar weer lekker wat eten en daarna lekker slapen.Pict8105_small Of je gaat gewoon lekker wat luieren en denken over het geen wat je te horen hebt gekregen van het vrouwtje. Ik weet niet of dat ik daar blij van moet worden, maar morgen moeten we samen naar de dierendokter voor een spuitje, wat dat allemaal is weet ik niet, maar mama Rontu, tante Keiko en zusje Miyuki zeggen dat het niet erg is.

Pict8106_smallDinsdag komt er een man langs om ons chips te geven, maar er wordt gezegt dat dat niet het zelfde is dat wat baasje en vrouwtje ’s avonds wel eens zitten te eten terwijl ze tv. kijken. Ach weet je, we zien het allemaal wel wat er gaat gebeuren.

Nu gaan we mama Rontu en zusje Miyuki weer pesten. Tante Keiko laten we maar even met rust, want die heeft vandaag al genoeg met ons afgezien. En vanavond gaan we op tijd slapen, baasje heeft morgen al vroeg een vergadering en vrouwtje mag ook weer even werken. En als die op het werk zijn worden we een keertje buiten gelaten door buurvrouw Barbra, want vijf en half uur is wel erg lang om overdag niet te plassen.

3 gedachten over “Buiten.

 1. Ik lees het alweer, het gaat hardstikke goed met jullie, lekker buiten spelen.
  Jullie genieten er lekker van.
  Leuke fotootjes weer.

  Doeiiiiiiiiiii

 2. Wouw wat zijn jullie al een hele dame en heer aan het worden zeg, om zo netjes julie plasjes op te houden. En hopelijk hebben jullie je vandaag ook goed gedragen bij de dierendokter maar dat lezen we nog wel.

  Dikke knuffel aan jullie allemaal van ons drietjes

 3. Goedemorgen allemaal!! Ik wilde even aan Nagai en Nyoko vragen of de spuitjes bij de dierenarts waren meegevallen. Maar we zijn er gerust op dat jullie veel aandacht en liefde ontvangen van mama en jullie tantes. En natuurlijk niet te vergeten jullie baasjes. We zien er al echt naar uit naar zaterdag en zijn erg benieuwd hoe het jullie de laatste 2 weken is vergaan.We volgen hier in het zuiden elke dag jullie vorderingen en ik moet zeggen, jullie doen het fantastisch! Nou tot zaterdag, dan krijgen jullie van ons weer een lekkere knuffel oke!!?!! Doei Doei!! gr van Hanneke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.