Alles gaat door.

Pict7979_smallZo, als eerste willen wij iedereen een pootje en een knuffel geven en op die manier het beste wensen voor het jaar 2008. Vrouwtje heeft het de laatste dagen wel erg druk gehad en kon dan ook geen energie vinden om een verhaaltje te schrijven. Maar nu heeft ze een paar dagen vrij en dan hoeft ze maar 2 ochtendjes te werken en dan heeft ze vakantie, dus verhaaltjes zullen er nu wel komen.

Pict8036_small

Maar het is allemaal door gegaan hier in huis, Nagai en Nyoko zijn erg groot geworden. Die twee hebben ondertussen de huiskamer ontdekt en daarbij natuurlijk ook "kennis" gemaakt met mij (tante Keiko). Ondertussen hebben ze ook een halsbandje aan in de kleur die bij hun past. De dame draagt een rode en de stoere man een blauwe.

Pict8003_smallOok hebben ze al streken, Nagai moet namelijk als hij de krantenbak voorbij loopt er altijd 1 op de grond gooien en Nyoko springt als een springveer door de kamer, maar dan wel achter mij (Miyuki) aan. Lekker spelen en ravotten en van wie kun je dat beter leren dan van Miyuki!!!

Pict8064_small

Maar baasje en vrouwtje kunnen net als ik (Rontu) echt niet boos op die twee worden, want zeg nou zelf als je zo’n koppie als dit ziet smelt je toch helemaal weg. bvgfbgbbbzsjhhjj, ik (Nyoko) heb even gekeken wat vrouwtje aan het doen was en heb haar na gedaan, hihihi! Nu ga ik weer even slapen om daarna weer buiten mijn plasje te doen en daarna ga ik weer even spelen en eten en dan weer slapen.

4 gedachten over “Alles gaat door.

  1. Vrouwtje kwam zonet thuis en toen moesten wij heeeeeeel erg veeeeeeeel snuffelen want ze rook erg lekker namelijk naar…..jaaaaa naar jullie alle 5. Ze is vandaag weer op visite geweest bij onze vriendinnetjes en vriendje en ze zei dat ze erg groot worden en er heel erg mooi uitzien en ook heeeeeeel erg lief en knuffelig zijn. Ze heeft weer een hele leuke dag gehad morgen plaatst ze foto`s en een verhaaltje op onze site (`s avonds)

    Knufels van ons drietjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.