We gaan vooruit!

Jaja, we gaan vooruit! Pict7880_smallaIn het begin gingen we achter uit, hoe we het ook probeerde het lukte niet om vooruit te komen. Op onze buik, pootjes of kontje het lukte gewoon weg niet, maar nu lopen we en dat is echt leuk. Het baasje en vrouwtje van mama Rontu zeggen dat we te dik waren, dit omdat we met z’n tweetjes genoeg melk bij mama Rontu kunnen drinken.

Pict8012_small

Ook zijn onze tandjes ondertussen door gekomen. Nu zitten we dus ook al op verschillende dingen te knabbelen, waaronder de vingers van het baasje en vrouwtje van mama Rontu. De veters van hun schoenen zijn ook leuk en dan de verschillende speeltjes die er in ons huisje liggen zijn ook helemaal geweldig. We hebben er trouwens een heleboel gekregen van mensen die naar ons komen kijken, die mensen noemde dat dan ook kraambezoek. We eten ook al gewone brokjes, wel hele kleintjes, maar wel lekkere. Eerst kregen we brokjes die nat gemaakt waren, maar die vonden we niet zo lekker, maar deze, mmmmmm heerlijk. Nu drinken we dus ook al iets minder melk en je ziet het we schieten vooruit.

Pict7930_small Maar kroelen en lekker knus samen met mama slapen is eigenlijk nog wel het leukste dat we te doen hebben. Moet je ons eens zien liggen, lekker he!! Nee, je moet niet jaloers worden, want dat is nergens voor nodig, want iedereen die hier komt krijgt een kroelbeurt van ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.