Leuke dagen en een goed 2008!

Vandaag houden we het simpel door onze kerstkaart te plaatsen, want baasje en vrouwtjw zullen vast nog wel wat mensen vergeten zijn met het versturen van de kaarten, maar vanaf nu kan niemand meer zeggen dat ze vergeten zijn.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Maar wat we nog wel te vertellen hebben is dat we een nieuw mensenvriendinnetje erbij hebben, haar naam is Susan van der Wilden. Ze is gisteren geboren en is de dochter van Michael en Mirjam. Hopelijk zijn die twee net zo trots op hun meisje als dat ze ooit trots waren op mij (toen ik (Rontu) nog klein was en bij jullie thuis in mijn tentje lag te slapen). Michael en Mirjam ook van ons een dikke knuffel voor jullie en jullie wondertje.

3 gedachten over “Leuke dagen en een goed 2008!

  1. Ja, we hebben hem ontvangen hoor dames jullie mooie kerstkaart.Jullie moeten wel een engelen geduld hebben gehad zeg.
    Maar hij is leuk.

    Doei Ine en de jongens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.