Oogjes open.

Hier zijn we weer. Van de week hebben we het lekker rustig aan gdaan op 1 avond na dan. Die avond hebben we met z’n alle op de tafel gezeten om te poseren voor de kerstkaart. De meeste van jullie zullen hem al wel gezien hebben, zo niet dan zie je hem morgen verschijnen.

Pict7800a Gisteren ochtend was het een beetje spannend, want Nyoko had donderdag avond al bijna haar oogjes open en vrouwtje had zoiets van zal ze dan vrijdag morgen wel de wijde wereld in kijken. Ja, dus, want toen vrouwtje haar bedje uit kwam en ons hondjes allemaal begroette, keek Nyoko haar met leuke kraaloogjes aan. Gisteren avond was de beurt aan Nagai om zijn oogjes open te doen en de wereld te gaan bekijken. Verder lopen die twee al bijna, sterker nog volgens vrouwtje deden ze net al tikkertje toen baasje ons aan het uitlaten was. En het vrouwtje was zo slim om daar even een foto van te maken, want baasje zou dat natuurlijk niet geloven.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Toen baasje dan ook de foto zag moest hij lachen, het teefje rende zo hard door de werpkist dat ze gelijk uit beeld rende.

1 gedachte op “Oogjes open.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.