Puppy’s in beweging.

Pict7853a_1

Het wordt nu leuk hier in huis. Mijn (Rontu) puppy’s komen in beweging en ik moet ze goed in de gaten houden.

Moet je kijken hoe ze met elkaar om gaan, ze bijten gewoon bij elkaar in de neus. Dat geeft nu nog niet, want de tandjes zijn nog niet door gekomen, maar dat zal niet lang meer duren en dan gaat er gegild worden als ze dit doen. En dat gillen gaat dan ook leuk worden, want waarschijnlijk werken de oortjes tegen die tijd ook en dan moet je die kopjes zien, dan schrikken ze zich een hoedje.

Pict7864a

En dan de lieve kant van deze kleintjes. Lekker kroelen met de zingende Shar Pei. Niet dat er voor de rest niet gekroeld wordt hoor, baasje, vrouwtje, ik en zusje Miyuki doen dat ook. Maar tante Keiko die vertrouw ik het nog niet echt toe al zegt het vrouwtje dat tante Keiko ook wel een een kroel geeft als ik er even niet ben.

Ach, het zijn gewoon schatjes met al wel wat Shiba hondenkwaad! Van wie zouden ze dat hebben?

En nu niet schrikken hoor, Nagai weegt nu al 1513 gram en Nyoko weegt 1356 gram en dat allemaal door mijn melk.

5 gedachten over “Puppy’s in beweging.

 1. Zijn jullie al zo groot gegroeid? Das bijna 3 keer zoveel dan de laatste keer dat ik jullie zag!!! Ik kom morgen weer, mag ik dan ook al kroelen?

  Tot dan……

 2. hallo,
  wat een geweldige pups, en wat een mooie honden. mijn vraag is,, hoe kunnen de pups zo´n kleur hebben, terwijl de ouders gewoon rood zijn, blijft die kleur… en komt t wel ns vaker voor de de shiba´s andere kleuren hebben, bij black en tan bijvoorbeeld veel meer wit dan normaal…
  groetjes manon

 3. hallo,
  wat een geweldige pups, en wat een mooie honden. mijn vraag is,, hoe kunnen de pups zo´n kleur hebben, terwijl de ouders gewoon rood zijn, blijft die kleur… en komt t wel ns vaker voor de de shiba´s andere kleuren hebben, bij black en tan bijvoorbeeld veel meer wit dan normaal…
  groetjes manon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.