Heerlijk avondje.

Wij (Keiko en Miyuki) hadden vanavond ook een heerlijk avondje. Baasje is dan wel niet thuis deze week, maar dat wil niet zeggen dat wij niet genieten. Tussen de buien door zijn we naar buiten geweest en daarna hebben we lekker geluierd. En dat is toch eigenlijk wel een hele grootte hobby van ons.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

En weet je wie ook al erg goed kunnen luieren, die twee puppy’s hier in huis. Moet je zien waar en hoe die kleine meid zich heeft neer laten ploffen. Die eingste man onder ons is dus geen watje, want hij kan zijn zus al dragen.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Rontu heeft het als enigste druk, puppy;s melk geven, puppy’s helpen met plassen en po…n, eten, drinken, wat vaker naar buiten op de ongunstigste tijden (lang leve de diaree) en dan ook nog in de gaten houden dat een van ons niet bij haar kleintjes in de buurt komt.

En het vrouwtje; die geniet ze van alles wat er op het moment gebeurt al zegt ze wel dat ze blij is als het baasje van de week weer thuis is, want dan kan hij er ’s nachts ook een keer uit om met Rontu te gaan wandelen.

5 gedachten over “Heerlijk avondje.

  1. Wat een super aparte pups, ik vind ze prachtig!! Net lieve kleine koetjes, haha.
    Nog van harte gefeliciteerd, wel wat laat, maar zeer gemeend!!
    Echt lieve kleine poepies zijn het.

    Groetjes, Irma

  2. Hee hoi, wat een super gave puppies zeg! Ontzettend gefeliciteerd met de gezonde geboorte van die twee. Helemaal gaaf voor jullie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.