Gegroeid als kool.

Dat het goed gaat met de puppy’s hoef ik eigenlijk niet te vertellen, maar dat ze erg goed groeien kan ik jullie wel vertellen. Vrouwtje zegt zelfs dat ze groeien als kool en dat betekend dat ze erg groeien. Het reu’tje kwam op de wereld met een gewicht van 300 gram en nu weegt hij 551 gram Het teefje kwam op de wereld met een gewicht van 246 gram en ze weegt nu 496 gram. En dat in nog geen 5 dagen.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Kijk eens wat een kroelpuppy het reu’tje is, het valt me erg op dat hij wel erg vaak tegen me aan ligt terwijl het teefje bijna altijd aan de andere kant van de werpkist ligt.

Verder waren vandaag onze mensenvriendinnetjes samen met hun mama hier om hun cadeau’tjes van Sinterklaas op te halen. Die schatjes hadden ook een kraamcadeau’tje voor de puppy’s bij. Ze staan appart voor als de puppy’s groot genoeg zijn om er mee te spelen. Voor ons (Keiko, Rontu en Miyuki) hadden ze ook een cadeau’tje bij, een schoentje met heerlijke snoepstaafjes erin. Lekker dat die zijn!

Ook de papa en mama van het baasje met mensenneefje Mauro waren even hier. Wat stond dat neefje met glunderende oogjes naar mijn puppy’s te kijken. Ook heeft hij nog een tijdje met Keiko en Miyuki voetbal gespeeld en dat vonden ze erg fijn.

En dan nog ome Wim, Barbra, Lore en Lout, wat lief dat ze allemaal komen kijken. Ook lief zijn de kaarten die door de postbode op de deurmat gegooid worden. Ondertussen zijn er al 5 gekomen. Ik zal vragen aan het vrouwtje dat ze ze binnekort even laat zien, net als de kraamcadeau’tjes die de puppy’s gekregen hebben.

3 gedachten over “Gegroeid als kool.

 1. Dat moet een erg leuke, maar ook drukke dag geweest zijn.

  Is Rontu al een beetje beter?

  Het groeien belooft wat als ik vrijdag weer thuis kom. Ik zal ze van de week wel missen denk ik (behalve het uitlaten dan 😉

 2. Fijn dat het zo goed gaat.
  Je moet trouwens wel heel goed kijken waar ze liggen ze hebben bijna dezelfde kleur als je kleedje Rontu.Maar ik zie er eentje bij je staartje liggen.
  Ze zijn wel apart hoor,maar vast en zeker heel lief.

  Doei Ine en de jongens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.