Herhaling.

Voor vandaag had het vrouwtje een afspraak voor mij (Rontu) gemaakt bij de dierendokter, nee niks ergs, de dierendokter zou alleen even kijken of er puppy’s in mijn buikje groeien. Nou kijk zelf maar.Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

De dierendokter zette het apperaatje op mijn buikje en daar zagen de dierendokter en vrouwtje het meteen, een puppy, teminste wat er nu van in mijn buikje zit en wat in de komende 5 weken uit gaat groeien tot een echt Shibapuppy. Toen de dierendokter nog wat verder ging zoeken vond ze er nog eentje. Ze wilde nog wel verder zoeken, maar dat is niet gedaan, want dan zou ze mijn hele buikje kaal moeten scheren en dat vond ze (het vrouwtje gelukkig ook) wat overdreven.

Maar wat hier dus de komende weken gaat gebeuren is een herhaling van 2 jaar geleden. De werpkist zal weer geplaatst worden, de puppyren komt ook weer voor de dag, de warmtelamp vind ik ook lekker en ga zo maar door. De spanning rond mijn bevalling zal bij het baasje en vrouwtje zo tegen het Sinterklaasfeest dat door jullie mensen weer toe nemen.

Wat ik vanavond even tegen het baasje zeg is dat hij de werpkist snel op moet zetten zodat ik Miyuki duidelijk kan maken dat ze er niet in mag komen. Dit is voor haar waarschijnlijk moeilijk omdat ze er natuurlijk in is geboren, maar helaas deze keer mag ze er niet in en aangezien ze erg hardleers is kan ik er niet vroeg genoeg mee beginnen het haar duidelijk te maken.

11 gedachten over “Herhaling.

 1. proficiat Rontu – Remco-Patricia we zullen regelmatig eens op de site kijkken hoe de zwangerschap verloopt.
  groetjes eric-Brigitte-Jur en een knuffel van grim

 2. Rond dezelfde tijd als vorige keer??

  oeh, even naar friesland om pappa mamma te vrgen of er (als t nieuwe huis klaar is) nog eentje bij mag 😉

  Kunen we weer vechten om wie de primeur (het nieuwe verhaaltje op jullie blog) als eerste had gelezen, haha!

  Gefeliciteerd!!

 3. He zusje, van hartegefeliciteerd.
  banshu snapt er nog niets van maar dat vertel ik hem later wel,hihihihi.

  je broertje khoda.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.