Kroelhond.

Eesrt willen wij iedereen bedanken voor de leuke en lieve reactie’s voor het feit dat Rontu weer in blijde verwachting is. Het is en blijft leuk dat iedereen mee leeft.

Verder gaat het allemaal zo nog zijn gangetje, alleen bij Rontu is er iets veranderd. Vanaf het moment dat de dierendokter heeft gezegd dat ze puppy’s in haar buikje heeft is ze veranderd in een kroelhond en degene die Rontu kennen weten dat dit niks voor haar is. Zit ik achter de computer komt ze naast me staan, krabt met haar pootje op mijn arm en in haar oogjes de blik van "ik wil bij jou op schoot", nou stoel naar achter en hup, daar ligt ze (ja, nu dus ook). Zit één van ons op de bank staat ze voor je met in haar oogjes de blik van "ik wil bij jou op schoot", nou kom maar dan en hup daar zit ze. Het is net of ze er op heeft gewacht en nu zoiets heeft van ik laat me eens lekker verwennen, dat verdien ik wel. En wij, ach kroelen vinden we niet erg hoor, dus ze mag zo blijven.

Nou hadden we gisteren een boel mensenvriendinnetjes en mensenvriendjes op bezoek en toen had Miyuki zoiets van wat Rontu al twee dagen kan kan ik ook en die sprong zo bij Moïse op schoot die lekker tegen haar papa aan hing.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nou is dit eigenlijk voor Miyuki niks vreemds, want die ligt wel vaker op schoot bij één van ons, maar voor Moïse is dit niet de gewoonste zaak van de wereld en ze vond het dus spannend en leuk te gelijk. Maar ook Moïse zal binnenkort weer hier op de stoep staan om met de puppy’s van Rontu te mogen kroelen, want dat heeft ze toen Miyuki klein was ook gedaan, trouwens met al de puppy’s die er toen waren heeft ze zitten kroelen samen met haar zusje Quinty en hun mama.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.