De postbode.

Baasje en vrouwtje zijn hard aan het werken, de spulletjes die in de badkamer komen zijn net geleverd en die moeten dus allemaal nog naar boven worden gebracht.Trap op, trap af, trap op en weer af en verlopig zijn ze nog niet klaar. Maar net moesten ze even stoppen, want de postbode had de post op de deurmat gegooid en ik (Rontu) stond daar tussen al de spulletjes voor in de badkamer te snuffelen aan een envelop. Vrouwtje pakte die envelop op en keek voor wie die was en wat denk je op die envelop stond; Rontu van Ginneken. Jippie die envelop was dus voor mij! Zo nieuwsgierig dat ik ben heb ik het vrouwtje hem gelijk open laten maken en er zat een kaart in. Kijk maar zelf.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

In die kaart stond;

Lief Rontu vriendinnetje,

Wij wensen jou een hele fijne draagtijd, een geweldige bevalling en dan ontzettend veel plezier met je ukkepukke-puppie’s .

Hele dikke knuffels van Simba, Ziggy en het vrouwtje.

Ik moet zeggen dat ik dit wel een erg lief kaartje vind, dus bij deze bedankt.

Nu ga ik weer even lekker rusten, want dat doe ik op het moment wel erg veel. Spelen doe ik maar een paar keer per dag en dan ook maar even, want daarna ben ik zo moe dat ik mijn lijfje weer te rusten moet leggen, maar ach, dit alles is voor een goed doel, puppy’s!!! Ik moet zeggen dat Miyuki me op het moment ook goed met rust laat. Ze speelt erg veel met Keiko en die laat het ook toe, sterker nog die speelt mee en dat doet ze niet vaak. Volgens mij snappen die 2 wat er te gebeuren staat en dat ik een beetje ontzien moet worden, de schatjes.

2 gedachten over “De postbode.

  1. Nu heb ik tijd om te reageren dus bij deze.

    Rontu hartelijk gefeliciteerd met je zwangerschap en geniet straks maar lekker ervan als je kindjes geboren zijn. Ikga je helemaal op de web-log volgen en als ze er zijn dan komen wij ookbeschuit met muisjes eten ook al hebben wij ze al 100 op toch doen wij het.

    Groetjes Juliette

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.