Nederland of Duitsland.

Zo wat een drukke dag was het vandaag zeg. Vanmorgen zijn we (Keiko, Rontu en Miyuki) eerst naar opa en oma geweest. Opa is vandaag jarig en we zijn hem dan ook een dikke knuffel en een poot gaan geven. Er was al best veel bezoek en dat vinden wij altijd erg gezellig. Ik (Rontu) vond het zo gezellig dat ik er vanmiddag ook maar ben gebleven. Van baasje en vrouwtje mocht ik namelijk kiezen tussen een lange autorit, een weerzien met ons vakantievriendje Dirk en zijn baasje en vrouwtje, een wandeling van 2 uur en weer een lange autorit of een gezellig middagje bij opa en oma. Nou de keus voor mij was makkelijk, bij opa en oma blijven.

Wat baasje, vrouwtje, Keiko en Miyuki hebben meegemaakt kun je lezen bij Mariska, Simba en Ziggy, want wat ik eerder vandaag niet wist was dat die ook zouden komen en dat is maar goed ook, want anders was de keus niet zo makkelijk geweest. Met hun wandelen is ook altijd een feest, maar ja je kunt niet altijd op ieder feest zijn. Wat voor mij ook raar was was dat Keiko, en Miyuki naar Nederlandse en Duitse bossen roken (bij Keiko hing er zelfs een echte Duitse mestlucht om haar heen) toen ik ze weer zag. Zouden ze in het huisje in Duitsland geweest zijn. Keiko heeft me toen maar verteld dat ze daar niet zijn geweest, maar ze vertelde me dat de plaats waar Dirk woont ligt bijna op de grens met Duitsland dus de ene keer lipen ze in Nederland en twee stappen later liepen ze in Duitsland.

1 gedachte op “Nederland of Duitsland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.